pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Na kaj morate biti pri nakupovanju preko spleta pozorni!

18. 6. 2018; 04.00
Avtor: K.M.
nakupovanje-splet

foto: Profimedia

Da bo vse tako kot mora biti ...

Če nakupujete na spletnih straneh trgovin ali znamk, ki jih že nosite in ste z njimi že seznanjeni, potem ne boste imela večjih težav. Vseeno pa morate biti pozorni na nekaj podrobnosti.

Ker se majic ali hlač ne morete dotakniti, morate resnično dobro prebrati, kakšna je sestava materialov. Čeprav je na fotografiji morda vse videti odlično, ni nujno, da je majica tudi zares tako dobra, predvsem če je njena sestava pretežno iz poliestra in drugih umetnih materialov.

Pozorni bodite tudi na velikosti. Večina spletnih trgovin ima ob artiklih ali na sami strani lestvico velikosti z merami. Na lestvici je torej napisano, kakšen je obseg hlač številke M. Tako se lahko tudi sami zmerite in vidite, ali bi številka lahko bila primerna ali ne.

Pozorni bodi tudi na možnost vrnitve izdelkov in kakšni so pogoji. Saj veste, da vam včasih kakšna majica ni več všeč, čeprav ste jo pomerili, ko si ste jo kupili. Pri spletnem nakupovanju je takšnih možnosti še več. Lahko vam ne pristaja, morda vam ni všeč model ali pa ni primerne velikosti. Zato nakupujte na straneh, kjer je vrnitev artiklov omogočena in kjer ta postopek ni preveč zapleten.

prejšnji članek
Slovenski lepotci merili moči
Svet slavnih
Slovenski lepotci merili moči
naslednji članek
Nevarno: Babice klope še vedno utapljajo v olju
Zdravje
Nevarno: Babice klope še vedno utapljajo v olju