nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Marmelada je praznovala 5 let ...

25. 5. 2019; 04.00
Avtor: Brigita Potočki
Rojstnodnevna cajanka Afrodita maj 2019-19

Afroditini izdelki za sveže poletje foto: PR

...in dobila novo sestrico
Se še spomnite, ko ste prvič slišali za Marmelado? In se verjetno spraševali, ali bi jo namazali na kruh ali nase. Seveda je bilo takoj jasno, da Afrodita zagotovo ni naredila marmelade za uživanje, pač pa za razvajanje. Evforija okoli njihove revolucionarne Marmelade je bila prvo leto tolikšna, da jo je bilo praktično nemogoče dobiti. In nova zaloga je ponavadi kaj hitro pošla. Z njo so se mazale ženske, moški in otroci in poročali o njenih čudežnih lastnostih. Dejstvo je, da z Marmelado porjavimo hitreje kot s katerimkoli drugim produktom. Poleg tega pa je tudi prijetna na otip in mamljivo diši. Marmelada je v naslednjih letih dobila kar nekaj sestric, in sicer se je osnovnemu produktu leta 2017 pridružilo suho olje, leto kasneje Marmelada Tropical z zaščitnim faktorjem SPF 10 in letos še Marmelada Natural z 99% naravno formulo za hitro pridobivanje zagorelega videza. In kot poročajo uporabnice, 100% deluje. Navdušuje z izjemnim negovalnim kompleksom iz čiste narave: jojobin, olivnim, kokosovim oljem ter karitejevim in kakavovim maslom. Nežno poboža kožo, jo nahrani, izboljša njeno prožnost, ščiti, pomaga pri obnovi ter ohranja njen zdrav in mladosten videz. Primerna je tudi za občutljivo in izsušeno kožo, ne vsebuje pa zaščite brez soncem.

Nova Marmelada Natural nežno poboža kožo, jo nahrani in izboljša njeno prožnost foto: PR

Modna oblikovalka Maja Štamol Droljc prisega na Afroditine izdelke foto: PR

Tjaša Kokalj se je zaljubila v novo Marmelado foto: PR

Pri Afroditi pa so predstavili še en navdušujoč izdelek, namreč meglico za telo Sun Care Coco Joy, ki poskrbi za takojšnjo osvežitev s kokosovo vodo in aloe vero. Kožo v trenutku osveži, pomiri in jo oskrbi s prepotrebno vlago. Pomaga tudi pri aktivni regeneraciji kožnih celic in tako predstavlja obnovitveno terapijo, ki še posebej prija od sonca pordeli koži. Coco Joy enostavno razpršite po obrazu in telesu ter uživajte v poživljajočem valu svežine.
Petega rojstnega dne in predstavitve novih Afroditinih izdelkov so se udeležile tudi zvezdnice in vplivnice, ki so potrdile, da so vsi Afroditini izdelki med njihovimi najljubšimi izdelki za kožo in da si svoje lepotne rutine brez njih sploh ne predstavljajo.

Ajda Sitar nas je popeljala v zgodovino Marmelade foto: PR

Indiro Ekić in Niko Veger je začaral Magic Aleksander foto: PR

Blogerka Alja Perne je na dogodek prišla s sinom Liamom foto: PR

Marmelada skozi leta

Marmelada skozi leta foto: PR

prejšnji članek
Al Pacino: ameriška ikona?
Svet slavnih
Al Pacino: ameriška ikona?
naslednji članek
Posledica vzgoje brez omejitev
Zdravje
Posledica vzgoje brez omejitev