pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Osvojite novo parno postajo

15. 12. 2021; 01.30
Avtor: Oglasno sporočilo
parna-postaja-philips
Pred časom smo pozvali vse zainteresirane družine, naj sodelujejo pri snovanju novih videovsebin za podjetje Philips in predstavitev parne postaje PerfectCare 8000.

Med prijavljenimi se je najbolj izkazala družina Špik Jakin in za nagrado prejela omenjeno parno postajo.

Po nekaj tednih uporabe so povedali svoje izkušnje, Philips pa jih je povzel v svojih novih vsebinah. Da pa tisti, ki se za sodelovanje pri pripravi vsebin niste odločili, ne ostanete praznih rok, vas Philips poziva, da sodelujete v dodatni nagradni igri na www.philipsperfectcare.si, v kateri bodo podarili še eno takšno parno postajo.

Družina Špik Jakin prihaja z Vrhnike in šteje štiri člane. Poleg sveže poročenih Ane in Nejca sta tu še hčerki, ki obiskujeta prvi in četrti razred. Za sodelovanje pri pripravi vsebin so se odločili zaradi  dveh razlogov – prvi je bil ta, da je bil njihov likalnik že zelo star, še od njihovega dedka, drugi pa je bil ta, da radi nastopajo. Projekt, ki si ga je bil zamislil Philips, je bil idealen za njihovo prijetno in podjetno izkušnjo.

Prva stvar, ki jim je bila najbolj všeč pri parni postaji, je to, kako lahek je likalnik. »Brez pritiskanja in z močjo pare si lažje kos kupu zmečkanega perila,« je povedala Ana.

Že prvi dan z novo parno postajo je preizkusila vse funkcije, zlikala vse od srajc pa do posteljnine in zaves. Pri posteljnini jo je najbolj presenetilo to, da para prodre skozi več plasti zložene posteljnine in je zato res hitreje zlikana. S paro si je pomagala tudi pri prekuževanju sedežne garniture. To si je že nekaj časa želela narediti, saj se na sedežni pogosto zadržuje  tudi psička Bela. Nejca je najbolj navdušilo to, da si zjutraj lahko pripravi srajco res hitro z navpičnim likanjem s paro.

Še ena odlična funkcija, ki je navdušila Ano, pa je Speed Mode, ki pri hitrem likanju dovaja še več pare. Parna postaja namreč zazna, kako hitro premikamo likalnik, in temu prilagodi izpust pare. Nedvomno jim pride prav tudi funkcija OptimalTEMP, zaradi katere ni treba prilagajati temperature glede na to, kakšno vrsto tkanine likamo (bombaž, svila, jeans ...). Likalnik namreč vedno lika z optimalno temperaturo.

Njihovo izkušnjo in video si lahko ogledate na www.philipsperfectcare.si, kjer lahko tudi sodelujete v nagradni igri in si enako parno postajo, Philips PerfectCare 8000, prislužite tudi sami.

prejšnji članek
Garnbretova, Pogačar in košarkarji najboljši v Sloveniji
Svet slavnih
Garnbretova, Pogačar in košarkarji najboljši v Sloveniji
naslednji članek
Recept za čaj, ki učinkovito olajša težave pri koronavirusu
Zdravje
Recept za čaj, ki učinkovito olajša težave pri koronavirusu
#nasazenazenska
nasazenazenska