oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Čevlji, ki 'pašejo' na vse

9. 5. 2022; 09.30
Avtor: Oglasno sporočilo
mass naslovka
Obutev je pomemben detajl pri sestavljanju ‘outfita’, in barva čevljev igra veliko vlogo pri tem, kako bo naš ‘stajling’ videti v celoti.

Kolekcije čevljev v trgovinah Mass so to pomlad in poletje zelo barvite in toliko različnih barv obutve že dolgo nismo videli. Navdušeni smo, ker se lahko poigravamo z njimi in ustvarjamo nepozabne spomladanske in poletne ‘outfite’. Super izbira za k vsakemu oblačilu pa so gotovo čevlji v tistih barvah, ki ’pašejo’ na vse. Najdemo jih prav pri vseh oblikah obutve, od mokasinov, superg do čevljev s peto. Vsi smo se že srečali z vprašanjem, kaj naj obujem, ko smo se morali urediti za kakšno priložnost.  S čevlji v barvah, ki jih z lahkoto kombinirate na vse, takšnih težav ne bo več.

Črna je večna klasika

Najbolj priljubljena barva ženskih in moških čevljev je črna in je glavna v kolekcijah vseh vrst obutve. Pravzaprav bi moral imeti vsak v svoji garderobni omari vsaj en par črnih čevljev. Elegantni črni salonarji in mokasini to sezono doživljajo veliki ‘comeback’. In letos črni čevlji niso prav nič dolgočasni. Polni detajlov, kot so zanimive petke in trakovi, natikače pa popestri izjemno trendi bottega pletenica. To pomlad so zelo “in” tudi popolnoma črne moške adidaske s skate podplatom, moderna različica te priljubljene klasične obutve.

Svetlo rjava je ’must-have’ 

Svetlo rjavo oziroma konjak barvo so letos v svoje kolekcije obutve uvrstile praktično vse najbolj priljubljene modne znamke v Massu. Med njimi so na primer GuessLiu Jo, Steve MaddenTamaris,Nine West in Upcollection. Zanimivo je, da čevlji v tej barvi niso novost, a so se letos zahvaljujoč modnim vplivnicam, prebili v ospredje. Navdušeni smo, ker so našle kar nekaj super načinov za kombiniranje te sicer nadvse hvaležne barve obutve.

Pastelne barve so trend št.1

V sandale, natikače in superge v pastelnih barvah, kot so svetlo zelena oziroma mint, umazano roza in svetlo modra, se boste zaljubili v hipu. Letos boste v njih našli vse svoje priljubljene modele obutve. Zelo lepo se ujemajo z vsemi barvami oblačil, osvojile pa so jo tudi mojstrice ’stajlingov’ ulične mode. S čevlji v pastelni barvi zelo hitro in preprosto nadgradimo svoj stil. Prihaja čas porok in maturantskih plesov in tudi to so priložnosti, za katere lahko obujemo salonarje ali sandale v pastelnih barvah.

Nepogrešljiva bež

Velikokrat za to barvo čevljev uporabimo tudi izraz ’nude’. Je ena najbolj vsestranskih in uporabnih barv obutve, ’nude’ salonarji in sandali pa slovijo tudi po tem, da optično podaljšajo noge. Tudi zato se modne poznavalke strinjajo, da so elegantni ’nude’ čevlji zelo dobra naložba v garderobo vsake ženske. Večno pa so moderni moški bež mokasini, so odlična izbira za vse priložnosti in jih lahko kombiniramo na vse vrste ’causal’ oblačil. 

Metalik barve za velik učinek

Letos v kolekcijah elegantne in ’casual’ ženske obutve v spletni trgovini Mass najdemo res čudovite modele v srebrni, zlati in ’rose gold’ barvi. Pri izbiri obutve v metalik barvah se letos nikar ne zadržujte, prepustite se energiji in veselju toplih dni ter brezskrbnih večerov. 

prejšnji članek
Koširjeva skupaj na hčerkinem maturantskem plesu
Svet slavnih
Koširjeva skupaj na hčerkinem maturantskem plesu
naslednji članek
Pokojni Aki Rahimovski je pripravljal duet z Neisho
Svet slavnih
Pokojni Aki Rahimovski je pripravljal duet z Neisho