franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Hydrafacial: neinvazivna metoda glajenja kože

14. 12. 2023; 04.00
Avtor: MATEJA GORNIK / revija Bodi zdrava
hydrafacial

Hydrafacial foto: BZ

Hydrafacial, imenovan tudi hidrodermoabrazija, je najnovejša neinvazivna metoda glajenja kože, ki deluje v treh edinstvenih korakih: čiščenje in piling, ekstrakcija in hidratacija ter dodajanje in zaščita. Doživite vrhunsko kombinacijo učinkovitosti in sprostitve, ki bo v decembrskih dneh osvežila vašo kožo.

Za koga je primeren hydrafacial

Hydrafacial je namenjen tako ženskam kot moškim v vseh starostnih skupinah, od mladostnih do zrelih let. Ta učinkovita metoda izboljšuje stanje kože, ki se spopada s številnimi težavami, kot so pretirano izločanje loja, zamašene in/ali razširjene pore, suha koža, akne, neenakomerna polt, pigmentacije, drobne in globoke gubice, slabši tonus ter upadla koža.

Opazen učinek je opazen že po prvem tretmaju, ko koža postane sijoča, pomlajena, bolj elastična, izboljša se tonus in drobne gubice postanejo preteklost. Za vzdrževanje doseženega rezultata je priporočljivo mesečno obnavljanje. Hydrafacial velja za varen postopek, saj praktično ni zaznati stranskih učinkov. Takoj po posegu lahko koža postane le malce bolj občutljiva in rahlo pordela. Če imate zelo tanko, izjemno občutljivo, ranjeno ali vneto kožo, pa se uporaba odsvetuje.

Kako deluje hydrafacial

Hydrafacial je naprava z 28 prijavljenimi patenti, združenimi v enem samem postopku tretmaja. S Hydrafacial Vortexom, patentirano tehnologijo vrtinčenja spiralno oblikovanega nastavka HydroPeel, kožo oskrbuje z najbolj želenimi hranilnimi snovmi botaničnih sestavin. Hydrafacial Vortex je edina tehnologija na svetu, ki dokazano mehansko učinkuje na fibroblaste, kar omogoča vidno obnovo, regeneracijo in pomladitev kože po samo enem tretmaju.

Potek in trajanje posega

Hydrafacial – hidrodermoabrazija je povsem neinvazivna metoda, saj je draženje kože v namen načrtne obnove ravno pravšnje. Postopek je neboleč, traja od 30 do 90 minut in je izredno prijeten. Poudariti pa je treba, da se pod temi imeni pojavlja vse več naprav, ki niso enakovredne osnovnemu posegu in se seveda razlikujejo po učinkih in kakovosti storitve.

Različni postopki hydrafacial

Obstaja več vrst tretmajev, različnih dolžin in skoraj neskončnih možnosti kombinacij boosterjev in serumov. Lahko si privoščite tretma Platinum, ki zajema limfno drenažo in se zaključi s svetlobno terapijo LED ter traja 60 minut, ali pa si vzemite hiter odmor za osvežitev kože v 30 minutah. Na voljo sta tudi tretmaja »PERK« za osvežitev in lifting predela okoli oči ali tretma posebej za ustnice, ki jih naredi bolj voljne in polne. Trajata od 10 do 20 minut in sta popolna storitev pred ličenjem ali posebnim dogodkom, ko želite, da vaši atributi zasijejo v polni luči. V ta namen so lepotni strokovnjaki dm Studia Kranj in Ljubljana ustvarili dm popoln tretma Hydrafacial, ki obstoječi postopek dopolni z negovalno masko za obraz in masažo dlani.

Še več lepotnih, modnih, zdravstvenih in prehranskih nasvetov najdete v priljubljeni ženski reviji BZ (Bodi zdrava), ki jo lahko kupite tudi v prodajalnah dm po vsej Sloveniji.

Izšla je nova številka revije Bodi zdrava. Prijazno vabljeni k branju! foto: revija Bodi zdrava

prejšnji članek
Aktualova voditeljica jo je mahnila v tople kraje
Svet slavnih
Aktualova voditeljica jo je mahnila v tople kraje
naslednji članek
Kako biti bolj optimistični?
Zdravje
Kako biti bolj optimistični?