stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Popolni poletni stil z neskončno zapeljivimi kombinacijami torbic in poletnih sandal!

6. 6. 2023; 08.28
Avtor: Oglasno sporočilo
naslovna (2) (00000002)
Vse ljubiteljice mode so končno prišle na svoj račun – tu je čas najpogumnejših stajlingov, barv, ki se jim ne moremo upreti, nežnih materialov in kombinacij, ki jih navdihuje sproščena poletna eleganca.

To sezono je v trgovine Deichmann prišla čudovita kolekcija sandal, espadril, natikačev in salonarjev, ki jih odlikujejo najbolj prikupni modni dodatki, hkrati pa so prišle tudi prekrasne torbice, ki kar kličejo po živahnem stajlingu, s katerim bomo navdušile čisto vse. Preverite spodaj naš izbor čudovitih torbic in poiščite svoj navdih za to poletje!

Bolj sproščeno ne gre

Za vse boho navdušenke imamo fantastične novice, saj je tu cela kolekcija pletenih torb iz naravnega materiala in te so modna zapoved številka 1 za to poletje. Te tako trendne torbice bodo dodale pravo mero elegance in naravne zapeljivosti v vaš poletni stajling.

Kombinirajte jih s sandali in espadrilami in zagotavljamo vam, da se boste zaljubile v poletni boho stil. Pletene torbe bomo to sezono nosile tako na plažo kot tudi za sprehod po mestu, če pa si poleg tega omislimo še mini pleteno torbico, bo to odličen dodatek za poletni večer v stilu.

Vse barve poletja

To poletje še posebej iščemo male torbice v najbolj živahnih odtenkih. Rdeča, oranžna, magenta, zelena – izberite svojo barvo, ki bo odsevala vašo energijo in osebnost, saj je izbira zares velika.

Te male torbice so praktične in trendne, popolne za vse vrste priložnosti, tudi najbolj posebne. Kombinirajte jih s poletnimi sandali ali drugimi čevlji – v Deichmannu boste našli tako obutev kot torbice v enakih odtenkih in najverjetneje bo vaš največji problem samo, kako se odločiti nazadnje med dvema izjemnima kombinacijama.

Kombinacije živahnih torbic in obutve iste barve so še poseben trend tega poletja, prav tako pa se vidi vedno več stajlingov z neonskimi odtenki.

Zapeljivo ženstveno tudi pri pravih poletnih temperaturah

Enostaven poletni stajling, ki temelji na naravnih materialih, kot sta na primer bombaž ali mehak lan, z lahkoto skombinirate z najbolj ženstvenimi modeli obutve in torbic.

Sandale s petkami, čevlji s platformo in elegantni salonarji, kakršne smo videli v Deichmannu, je najboljše kombinirati z damskimi torbicami. Izberite manjše, bolj praktične modele, ki jih lahko nosite preko rame ali elegantne ročne torbice.

Ne zamudite priložnosti, da izrazite svoj stil in zablestite to poletje z najlepšimi modeli modnih dodatkov in poletne obutve. Obiščite Deichmann in poiščite popolne kombinacije čevljev in torbic na enem mestu!

prejšnji članek
Sabino Mlakar na zadnjo pot pospremili tudi znani obrazi
Svet slavnih
Sabino Mlakar na zadnjo pot pospremili tudi znani obrazi
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Tako srečna je Antonija v Kanadi
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Tako srečna je Antonija v Kanadi