Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Moški, ki pijejo pivo, boljši v postelji?

24. 3. 2016; 10.00
Avtor: T.P.
profimedia-0095784175

Ko spijem ta pir, bom prava seksualna zver. foto: Profimedia

Nekaj kozarcev piva pred spolnimi odnosu moškim pomaga, da se bolje izkažejo v postelji. Zaradi železa so bolj vzdržljivi, fitoestrogeni iz alkohola pa kasneje doživijo orgazem.

Obstaja verovanje, ki pa ga potrjuje tudi dosedanje znanstvene raziskave, da alkohol zmanjšuje libido, kar pomeni, da dela predvsem moškim škodo v postelji, saj njihove seksualne aktivnosti ne morejo dolgo trajati. Vendar pa najnovejše odkritje seksologinje Dr. Kat Van Kirk temelji prav na nasprotni tezi, ki bo razveselila vse ljubiteljice in ljubitelje piva.

foto: Profimedia

Govori namreč o tem, da nekaj kozarcev piva pred seksom moškim pomaga, da se bolje izkažejo v postelji. V svoji knjigi, ki govori o rešitvah za zakonsko življenje in seks, opisuje štiri načine, na katere lahko moški potegnejo najboljše od tega, da pijejo pivo.

Dr. pravi, da so pivci piva bolj vzdržljivi v postelji.

1. Seks traja dlje časa

V pivu so velike količine fitoestrogena, ki dokazano vpliva na moškega tako, da ima lahko dalj časa spolne odnose, saj kasneje doživi orgazem. Gre za rastlinske estrogene oziroma naravne kemične snovi, ki delujejo podobno kot ženski spolni hormon estrogen.

2. Bolj intenzivna erekcija

Temno pivo je še boljše od svetlega, saj vsebuje veliko železa, kar spodbudno vpliva na cirkulacijo in dovajanje krvi v penis. Zaradi tega so erekcije daljše in bolj intenzivne.

Pivci piva imajo bolj intenzivno erekcijo. foto: Profimedia

3. Manjše tveganje za infarkt

Moški, ki v mejah normale vsak dan pijejo pivo, so v fizičnih aktivnostih bolj vzdržljivi od tistih, ki ga sploh ne pijejo. Poleg tega so pivci piva kar za 31 odstotkov manj izpostavljeni tveganju za srčna obolenja, infarkte ter možganske kapi, so odkrili italijanski znanstveniki.

4. Boljša prebava

Pivo uravnotežuje metabolizem, kar pomeni, da ljudje, ki ga pijejo, načeloma nimajo težav z nervoznim črevesjem sredi seksualnih igric. Bogato je s probiotiki in vitaminom B, ki blagodejno delujejo na prebavo.

prejšnji članek
Kaj moramo naučiti svoje otroke?
Zdravje
Kaj moramo naučiti svoje otroke?
naslednji članek
VELIKOnočna nagradna igra: kakšni so pa vaši pirhi?
Življenjski slog
VELIKOnočna nagradna igra: kakšni so pa vaši pirhi?