Vroče ta hip

Katero bi izbrali? Za vsako se skriva psihološka razlaga

Zajem zaslonske slike

Katero pokrajino bi izbrali?

Zamislite si, da gledate v jasno modro nebo. Katero od pokrajin na zgornjih fotografijah ste si zamislili pod tem modrim nebom? 

Za vsako izbiro fotografije obstaja psihološka razlaga. Barve imajo izjemen vpliv na naše življenje. Ste vedeli, da lahko modra barva upočasni srčni utrip ter umiri dihanje? Pokrajina, ki ste jo izbrali, razkriva veliko o skritem talentu, ki se skriva v vas.

1. Če ste izbrali belo, snežno pokrajino, zelo dobro razumete zapletene ideje in situacije. V vas se skriva velika zmožnost za sprejemanje jasnih odločitev, imate močno intuicijo. Ste rojeni vizionar.

2. Če ste izbrali modro, morsko pokrajino imate talent za komunikacijo. Imate izjemne komunikacijske veščine, zaradi katerih ste rojeni mirovnik. Ljudje se v vaši prisotnosti počutijo odlično in so hvaležni za vaše nasvete.

3. Če ste izbrali zeleno planino, se izjemno dobro izražate. Vedno najdete prave besede, s katerimi izrazite svoje občutke, zato ljudje hitro navežejo z vami stik, tudi če se sami tega ne zavedate. Po naravi ste umetnik.

4. Če ste ste izbrali polje z rumenim cvetjem, ste sposobni v vašem zavednem in nezavednem umu shraniti veliko količino informacij. Pogosto imate nenavadne ideje, ki so plod vašega kreativnega potenciala. Po naravi ste filozof.

Preverite tudi, kaj izbira poti pove o vaši usodi. Kliknite tukaj!