Vroče ta hip

Čudovita Melania - pa tudi njena mama ni razočarala!

Amalija in Viktor Knavs sta navdušila z eleganco.
Amalija in Viktor Knavs sta navdušila z eleganco.
Reuters

Melaniina mama Amalija tako kot njena hči vzbuja pozornost z lepoto in slogom.

Predsednik in prva dama ZDA sta konec tedna preživela z družino. Donald in Melania sta se odločila, da si privoščita oddih na svojem luksuznem vikendu Mar-a-lago na Floridi. Na njuno posestvo sta pripotovala tudi Melaniina starša Viktor in Amalija Knavs.

Slog Melanie Trump je bil tudi tokrat v koraku z modnimi trendi, barva njenega plašča je celo med najbolj popularnimi v tej sezoni. Rdeča je to pomlad modni imperativ, gospa Trump pa, ne glede na to, da sledi modnim smernicam, še vedno goji tudi veliko ljubezen do retro sloga. Želja, da bi bila videti kot nova Jackie Kennedy, je očitno zelo velika.

melania.jpg
Rdeča je to pomlad modni imperativ, gospa Trump pa, ne glede na to, da sledi modnim smernicam, še vedno goji tudi veliko ljubezen do retro sloga
Profimedia

Kar se tiče obutve, prva dama ZDA zelo dobro ve, da je takšen plašč najboljše kombinirati s salonarji, zato je tokrat pozabila na udobnost. 

Melanio sta v elegantnih oblekah spremljala soprog in sin. Predsedniški družini pa se je tokrat pridružila tudi družina Knavs. Melaniina mama Amalija tako kot njena hči vzbuja pozornost z lepoto in slogom. 

Kot pišejo tuji mediji, lahko Trumpu zamerimo številne stvari, le te ne, da ni dober zet. Izgleda, da se predsednik zelo trudi, da bi bil s tastom in taščo v odličnih odnosih.

donald barron.jpg

Preberite tudi, zakaj Melania Trump toži časnik Daily Mail. Kliknite tukaj!