Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Test moškega značaja: Kaj najprej opazi - prsi ali zadnjico?

28. 4. 2017; 03.00
Avtor: V. M.
Prsi, dojke, ženska, perilo, nedrček

So vašemu junaku bolj všeč prsi? foto: Profimedia

Za šalo preverite, če to drži tudi za vašo simpatijo ali boljšo polovico.

Značaj moškega lahko prepoznate tudi po tem, kateri del telesa najprej pritegne njegovo pozornost. Običajno na vrhu seznama ne kraljujejo oči, ustnice, lasje, noge in roke, pač pa ženski deli telesa, ki burijo domišljijo. Kako pa je pri vašemu junaku? Mu večjo pozornost pritegne zadnjica ali pa si oči raje spočije na prsih? Preverite, kaj naj bi to povedalo o njegovem značaju. Zgolj za šalo, kakopak.

Najprej opazi prsi

Če vaš korenjak s svojimi očmi najprej poboža ženske prsi, naj bi to pomenilo, da je po naravi priljubljen in zabaven. Izjemno rad je v središču pozornosti, prav nič ga ne moti, če ga opazuje širša množica. Ekstrovertirana osebnost, svobodnega in spontanega duha. Življenje uživa s polno žlico, rad ima udobje, razvajanja,  uživa ob dobri hrani in pijači. Vztrajnost ni njegova vrlina, po začetni navdušenosti zastavljene cilje zlahka prepusti toku vsakdana – saj veste, kako pravijo: 'go with the flow'. Flegmatična oseba, ki si ne beli glave s podrobnostmi in življenjskimi modrostmi. Študije so pokazale, da je med njimi največ kadilcev, sicer pa so nekoliko bolj uporniške narave, red in meje mu povzročajo utesnjenost.

Najprej opazi ritko

Opala, kako lepa ritka! Če vaš junak najprej opazi zadnjico, naj bi to pomenilo, da je po naravi redoljuben in organiziran. Odlikuje ga izjemna vztrajnost in disciplina, kar mu šteje v prid zlasti pri doseganju zastavljenih ciljev. Gre za odločno osebnost, ki stremi k uspehu, verjame, da do slednjega vodi zgolj trdo delo. Rad načrtuje, korake dobro pretehta, dobro se znajde tudi na področju načrtovanja financ. Denarja ne zapravlja po nepotrebnem, delo postavlja pred užitek. Med njimi je veliko moških, ki se ukvarjajo s podjetništvom.

Ali opis drži tudi za vašo simpatijo? Zaupajte nam svoje mnenje.

Preberite si še: Spite v nogavicah? To pove veliko o vašem karakterju!

foto: Profimedia

prejšnji članek
VIDEO: Neverjetna preobrazba, ki vas bo spravila v jok
Zdravje
VIDEO: Neverjetna preobrazba, ki vas bo spravila v jok
naslednji članek
Praznična ideja: Ognjeni mafini
Zdravje
Praznična ideja: Ognjeni mafini
#nasazenazenska
nasazenazenska