Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tedenski numeroskop: Priložnost za nekaj novega

19. 6. 2017; 11.36
Avtor: LiLi SoRuM, numerologinja
števila, numerologija

Kaj prinaša numerologija za ta teden? foto: profimedia

V tedenskem numeroskopu, ki ga pripravlja numerologinja LiLi SoRuM, preverite, kaj vse vas čaka.

Lekcije 25. tedna:
Mnogokrat se ozremo nazaj in si rečemo: ''Še dobro, da se ni izteklo kot sem si takrat želel/a.'' Prehitimo ta čas in si to vedno recimo: "Kako dobro je, da se ni izteklo kot sem si želel/a." Tako odpremo vrata nečemu pozitivnemu, namesto obžalovanju. Novi priložnosti, namesto razočaranju.

V življenju imamo vedno izbiro reakcije. Čeprav se včasih zdi, da je od drugih odvisno, kako se bo potek dogajanja razvijal, pa smo vedno lahko v svojem središču mirni – ali pa se pritožujemo.

Z negativno energijo oblikujemo negativen vsakdan. Ko dopustimo, da je v vsaki, še tako črni situaciji, tudi svetloba in nekaj lepega povabimo radost v samo situacijo.

Lučka ste. Naj bo tudi okoli vas lepo, radostno in svetlo.

Izračunajte svoje osebno število in poglejte, kaj prinašajo dnevi, ki so pred nami – vam!


Primer:
Seštejte svoj rojstni dan, da pridete do ene številke:
Na primer:
2.8.1989: 2+8+1989=1999
1+9+9+9=28
2+8=10
1+0=1


Število življenjske poti 1
Vas čas je tu! Bodite odločni in neomajno zaupajte v svoj uspeh. Spremembe in nepredvidljivi dogodki tega tedna želijo nakazati, kje se vam odpirajo vrata! Bodite pogumni.


Število življenjske poti 2
Z enako radostjo, s katero podarite svoj čas in pozornost, sprejmite tudi tujo. Osebam, ki vas ljubijo, ste zelo pomemben del njihovega življenja. Več oseb vas v srcu nosi kot mislite.

Število življenjske poti 3
Ne bojte se izbir ali občutka, da ste sami za vse v tem času. Življenje vam polaga svobodo v vaše roke. Kdo bi bili, če bi bilo prav vse možno? No, pa saj veste, da je. (nasmeh)

Število življenjske poti 4
Pojavile se bodo situacije, v katerih boste prejeli še eno možnost ali pa podporo. Sprejmite. Potrudite se in ne obžalujte preteklosti. Zdaj ustvarjate lepšo prihodnost.

Število življenjske poti 5
Z malo več navihanosti se lahko daleč pride. Prijazna beseda in vaš magnetizem dela čudeže. Izjemno dober čas za marketing, zato: spregovorite o sebi s posebnim žarom.



Število življenjske poti 6
Ne jemljite vsake besede (ali obljube) preveč dobesedno v tem času. Prav možno je, da se bo zdelo, da se nikamor ne premaknete. Potrpežljivo. Vaš čas se bliža.

Število življenjske poti 7
Naj vas nihanje ali negotovost ne preplašita. Iščite razburljive nove možnosti in priložnosti, kjer jih do sedaj niste znali prepoznati. Možna je poletna romanca.

Število življenjske poti 8
Čas je za nego vašega srčka in tako okrepitev svoje pozitivne samopodobe. Kako sebe lahko bolj ljubite in s tem povečate kapaciteto manifestiranja? Odprite pretok.

Število življenjske poti 9


Um želi razumeti čustva, kar seveda ne gre. Svojemu umu raje postrezite z matematično formulo (hec). Ste v dobrem obdobju za učenje, saj se lažje koncentrirate.

prejšnji članek
To je ponos, sreča in radost slavnega pevca Adama Levina
Svet slavnih
To je ponos, sreča in radost slavnega pevca Adama Levina
naslednji članek
Maja Martina Merljak še vedno pleše, čeprav je vsega konec
Svet slavnih
Maja Martina Merljak še vedno pleše, čeprav je vsega konec