Vroče ta hip

To astrološko znamenje je najbolj težaven ljubimec

Svet je zanje čudovit in morajo ga raziskati, a če jih partner pri tem ne bo spremljal, bodo sčasoma uveneli.

Za svojo ljubezen bodo dali vse in pogosto bodo šokirali s svojo izbiro. Uporni vodnarji namreč najpogosteje za svoje partnerje izbirajo nenavadne ljudi.

Ko ljubijo, to vedo vsi. Težko skrijejo, da so zaljubljeni. Za svojo ljubezen bodo žrtvovali vse, šli bodo do skrajnih meja in se odrekli vsemu. Ker ljubijo zelo močno, to pričakujejo tudi od svojega partnerja. Če ne izpolni njihovih pričakovanj, bo romance hitro konec.

So vzdržljivi in bodo marsikaj pretrpeli, a potrebujejo dokazovanje ljubezni. Če tega ne bodo dobili, bodo odšli, ne glede na to, kako ranjeno je njihovo srce. Vodnarji so osebe z velikim srcem in s kreativnim umom. Zanje je idealen partner tisti, ki razmišlja in živi kot oni sami, ljubezen je zanje vse ali nič. Ne igrajo igric in jim tudi niso všeč.  

Če boste vodnarju zlomili srce, bo katastrofa. Prenehali bodo zahajati v družbo in okoli sebe sezidali zidove, za ostale ljudi pa bodo še bolj nedostopni.  

Še en razlog, zaradi katerega so vodnarji zelo težavni v ljubezni, pa je ta, da jih hitro prizadenete. Morda vam tega ne bodo pokazala, a vam bodo zagotovo zamerili.

Preberite tudi: Melania Trump, kaj imaš v roki? Kliknite tukaj!