Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO: Melania Trump, kaj imaš v roki?

13. 7. 2017; 07.30
Avtor: D. B.
melania trump torbica 1

Melania je za čezoceansko potovanje oblekla rožnate hlače ravnega kroja z geometrijskim vzorcem, črno majico in črne salonarje s peto. foto: Profimedia

Prva dama ZDA Melania Trump se očitno požvižga na mučenje in trpljenje živali.

V javnosti še vedno odmeva evropski obisk ameriškega predsednika Donalda Trumpa in njegove soproge Melanie, v sklopu katerega sta obiskala Varšavo in Hamburg. Modni kritiki niso mogli prehvaliti lepe Melanie, pri tem pa kar nekoliko zaobšli ležerno modno kombinacijo, v kateri se je prva dama podala na pot. Je pa zato niso spregledali borci za pravice živali, ki so obsodili tokratno izbiro prve dame.

Ravno zaradi teh torbic je modna hiša Hermes pogosto tarča kritik organizacij za zaščito živali. foto: Profimedia

Melania je za čezoceansko potovanje oblekla rožnate hlače ravnega kroja z geometrijskim vzorcem, črno majico in črne salonarje s peto. Vse potrebno za pot pa je spravila v dragoceno torbico modne hiše Hermes, ki je narejena iz krokodilje kože. Cena omenjenega modnega dodatka se lahko povzpne celo do 120 tisoč dolarjev (več kot 100 tisoč evrov), odvisna pa je od velikosti in okrasnih dodatkov, saj so lahko zaponke na torbici okrašene tudi z 10-karatnimi diamanti, piše Zadovoljna.hr. Najcenejši model torbice se lahko sicer kupi za 5 tisoč dolarjev (približno 4.300 evrov).

Ravno zaradi teh torbic je modna hiša Hermes pogosto tarča kritik organizacij za zaščito živali. Narejene so namreč iz kože krokodilov, ki jih posebej za potrebe modne industrije vzrejajo na farmah. Živali nasilno ubijajo ter iz njihove kože izdelujejo torbice, pasove in ostale usnjene modne dodatke.

Preberite tudi: Klemen Bunderla naredil veliko napako. Kliknite tukaj!


prejšnji članek
Hrvati vse samske ženske pošiljajo v Slovenijo
Zdravje
Hrvati vse samske ženske pošiljajo v Slovenijo
naslednji članek
Neda Ukraden v solzah in povsem na tleh
Zdravje
Neda Ukraden v solzah in povsem na tleh