Vroče ta hip

Čudaški seksualni nasveti iz 19. stoletja

Romantično nagovarjanje je povsem nesprejemljivo. Žena naj se vede užaljeno.
Romantično nagovarjanje je povsem nesprejemljivo. Žena naj se vede užaljeno.
Mimi Matthews

Nekoč je odkrivanje spolnosti ženskam povzročalo nemalo težav. Ne le, da se je o posteljnih aktivnostih zgolj šepetalo, slediti so morale tudi precej nenavadnim nasvetom …

V 19. stoletju so bile ženske prikazane kot nedolžna bitja, katerih spolni organi so namenjeni zgolj reprodukciji. Zapeljivo vedenje ni bilo primerno za spoštovanja vredno žensko, zato so jim svetovali, da se možu ne predajo tako zlahka, ob tem pa naj se vedejo, kot da odnos poteka proti njihovi volji. Tole se sliši nekoliko za lase privlečeno, kajne? No, morda že, a povsem drži. Leta 1894 je izšla knjiga Seksualni nasveti za može in žene, avtorice Ruth Smythers, kjer lahko zasledimo obilje neobičajnih nasvetov …

Modra žena ne sme nikoli dopustiti, da bi jo mož videl golo. Prav tako ne sme dovoliti, da bi slednji pred njo razkazoval svoje golo telo. Kadar se spolnosti ne morete izogniti, to izvajajte v popolni temi.

zakonca19 stoletje.jpg
Modra žena ne sme dopustiti, da bi jo mož poljubil na usta.
Mimi Matthews

Ko se povzpne na vas, ležite popolnoma pri miru. Vsakršno premikanje bi lahko optimistično naravnanemu možu dajalo občutek, da ste seksualno vznemirjene. Modra žena je med spolnim aktom popolnoma tiho. Takoj ko mož konča s svojim početjem, pričnite govoriti o hišnih opravilih.

Množe ženske so prepoznale uporabno vrednost debelih spalnih oblačil zanje in za moža. V slednje naj se zakonca odeneta v ločenih sobah. Med odnosom spalnega oblačila ni potrebno sleči, tako se razkrije zgolj minimalen obseg kože.

Kadar vas bo mož želel poljubiti na usta, brž obrnite glavo, tako da vas bo poljubil na lica.

Če vam v postelji privzdigne obleko in se nameni, da vas bo tam poljubil, brž poravnajte obleko nazaj, skočite iz postelje, oznanite, da vas kliče narava in odhitite v toaletni prostor.