stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Katja o spletkah, ki jih vodijo neznanci

11. 12. 2017; 08.30
Avtor: V. M.
katja poljanšek

Katja Poljanšek foto: POP TV

Kmetijo je zapustila 24-letna Katja Poljanšek, ki se ni prav dobro vklopila v kolesje spletk, ki so poganjale življenje na posestvu. Kot pravi, še danes ne ve, kdo so ljudje, s katerimi si je zadnje mesece delila dom.

Odgovornost za poraz Katja Poljanšek pripisuje sebi, iskreno pove, da se ni učila Pratike. Če bi se učila, je prepričana, da bi minuli konec tedna slavila zmago. Sicer pa slednjo iz srca privošči Maji, zato upa, da ji bo uspelo pomesti s konkurenco in priti do konca igre, ki jo spremlja vsa Slovenija. Pot do zmage ne bo lahka, pomemben člen na Kmetiji je namreč Boris, ki ga Katja ocenjuje kot človeka z mnogimi izkušnjami in veliko delovno vnemo.

Da ni lahko prijeti za vajeti in voditi kmečko družino ve tudi 24-letnica, ki ji vloga glave družine ni ostala v prav lepem spominu. ''Takrat mi je bilo najtežje, ker so me napadali z očitki, ki sploh niso bili resnični.'' Katja je namreč vedro dekle, ki ji veliko pomenita smeh in dobra volja, zato med lepše trenutke na posestvu sodi pripetljaj v trgovini, kjer sta z Mitjo nekaj ušpičila in se pri tem noro zabavala ter se od srca nasmejala.

In nauk, ki ji ga je ponudilo življenje na kmetiji? Katja pove, da je spoznala, ''da je bolj modro ohraniti mirne živce in se izogniti glasnemu norenju, saj s tem nič ne dosežemo.''

Čeprav se je morda zdelo, da je tudi sama kovala skrivne načrte, Katja pove, da ni človek za spletke in igre. ''Nisem mogla verjeti, ko sem spoznavala ljudi, naslednji dan pa ugotovila, da so povsem drugačni in da pravzaprav še zdaj ne vem, kakšni so. In to samo zaradi igre, pove in doda, da ji je vse to tuje.''

Ker se je v šovu veliko naučila, ji bo izkušnja ostala v lepem spominu, pa vendar z nekoliko grenkim priokusom, predvsem zaradi spletk, ob katerih se je počutila vse prej kot dobro.

Katja Poljanšek, frizerka in aranžerka iz Kamnika.

Katja Poljanšek, frizerka in aranžerka iz Kamnika. foto: POP TV

prejšnji članek
Jan Plestenjak o Jerneju Šugmanu objavil ganljiv zapis
Svet slavnih
Jan Plestenjak o Jerneju Šugmanu objavil ganljiv zapis
naslednji članek
Zmagovalec Evrovizije dočakal presaditev srca
Svet slavnih
Zmagovalec Evrovizije dočakal presaditev srca