evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Spoznajte Suzano v vlogi televizijske voditeljice

26. 9. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Suzana Bajrić TV3

Suzana Bajrić v oddaji Zlati ključ foto: tv3

Gledalci šova Kmetija ste sedaj že lahko spoznali tekmovalko Suzano. A kdo je pravzaprav nasmejana Idrijčanka? Pa poglejmo, kako se znajde v voditeljskih čevljih ...

Če ne spremljate televizijskega programa TV3, je bila ob začetku šova Kmetija nasmejana Suzana Bajrić verjetno za vas neznanka. Simpatična 31-letnica je sicer vajena kamer, saj se že nekaj let kali v vlogi televizijske voditeljice. Doslej je denimo vodila glasbeni oddaji Top 8 in Vinilni časi,  pa popotniško oddajo Zlati ključ, na omenjeni televiziji pa je vodila tudi vreme.

Suzana Bajrić foto: VOYO

Nasmejana Idrijčanka je po izobrazbi magistrica strateškega komuniciranja, na poti do pridobljene izobrazbe in dela pred kamero pa je poprijela tudi za druge službe iz različnih področij. »Delala je v gostinstvu, izvajala anektiranje, vozila avtomobile v Luki Koper, promovirala kozmetične izdelke ter delala na recepciji Casinoja ter Psihiatrične bolnišnice Idrija,« so zapisali v predstavitvi TV hiše.

Suzana Bajrić v oddaji Vinilni časi foto: tv3

In kako to, da je postala del resničnostnega šova Kmetija? No, to pravzaprav ni bila njena ideja, saj jo je v igro prijavil njen najboljši kolega. Pa nagrada, že ve, kako bi jo porabila v primeru zmage? »Kupila si bom opremo za DJ-anje. Vložila. Pomagala očetu in mami,« je pojasnila pred odhodom na posestvo.

Suzana Bajrić

Suzana Bajrić foto: POP TV

prejšnji članek
Botri: Znana tetka iz ozadja, ki skrbi za Pere Macan
Svet slavnih
Botri: Znana tetka iz ozadja, ki skrbi za Pere Macan
naslednji članek
Kako ga zapeljati?
Odnosi
Kako ga zapeljati?