stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Se je v šovu rodila skrivna ljubezen?

12. 10. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
klara, kristijan, slovo, kmetija

Boleče slovo foto: VOYO

Da so dogodki za kamero še posebej zanimivi, pričajo razpleti pred kamero. Tudi nocoj se boste čudili, saj je pred gledalci marsikaj ostalo skrito.

Ustvarjalci resničnostnega šova Kmetija bodo znova povlekli niti, kar bo vplivalo na tok dogodkov in spremembe odnosov med tekmovalci na posestvu. Tekom vrveža, ki ga bodo povzročile neprijetne spremembe, bo nepričakovana izjava sprožila vprašanja, kaj vse smo tekom ogledalnih oddaj spregledali oz. česa vse na televiziji niso prikazali.

Da sta si Suzana in Žan več kot le prijateljsko naklonjena, ni prav nobena skrivnost. Parček si namreč tudi pred kamero izmenjuje nežnosti, drug do drugega sta ljubeča, pozorna, skupaj tudi spita, da noči niso povsem mirne, pa so že namignili tudi njuni člani družine. Povsem drugačna zgodba pa se med dvema tekmovalcema odvija v hiši. Če ste doslej mislili, da gre zgolj za prijateljsko vez, slednje kot kaže le ni tako.

Golobčka Žan in Suzana foto: VOYO

Kaj se dogaja?

Nocoj bo morala Klara zapustiti družino, kar pa bo zanjo zelo boleče, saj bo morala zapustiti Kristijana in se preseliti v hlev. Ker bo njena naloga zajemala odločitev, da se odloči, kdo iz hleva, se bo preselil v hišo, se bo mladenka maščevalno odzvala in k svoji nekdanji družini poslala Žanovo Suzano. Mateja bo slednje pospremila s hudomušnim komentarjem, da je sedaj uničila ljubezenski par, Klara pa bo presenetila z odgovorom: »Ja mene so tudi uničili s Kristijanom, pa kaj češ?« Ob prihodu Natalije bo Klara sicer podala milejšo utemeljitev: »Glede na to, da so mene zbrali, ki se res dobro razumem s Kristjanom, sem jaz razmišljala enako, če se že Žan in Suzana dobro razumeta, da naj gre pa še tukaj narazen. Res da je podlo, ampak kjer imaš korist, tja greš, ker gledaš na svojo rit,« bo dejala Klara in tako hkrati razkrila, da se je v ozadju spletel tesnejši odnos, kot pa so gledalcem prikazale kamere.

Ob nepričakovanem dogodku, ki bo sledil, bo še pojasnila, da sta s Kristijanom spletla lepo prijateljsko vez, a za tiste z odličnim sluhom ima produkcija še en namig, ki so ga z določenim razlogom sklenili predvajati kar dvakrat. Slovo bo namreč pospremil skrivni šepet, ki potrjuje, v kakšnem odnosu sta Klara in Kristijan.

Klara ne bo zmogla zadržati solz. foto: VOYO

Žalost ob slovesu. foto: VOYO

Slovo je pospremil skrivnosten šepet. foto: VOYO

Boleče slovo med Kristijanom in Klaro. foto: VOYO

prejšnji članek
Botri: Ozadje odlične izvedbe legendarnega lika Ivke Macan
Svet slavnih
Botri: Ozadje odlične izvedbe legendarnega lika Ivke Macan
naslednji članek
Skrivni namen širjenja neresnic o pokojni šansonjerki Edith Piaf
Svet slavnih
Skrivni namen širjenja neresnic o pokojni šansonjerki Edith Piaf
#obraziavenija
obraziavenija