državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Spomin na slovo akterjev šova Kmetija

26. 11. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
Kmetija

Kmetija foto: POP TV

Ste vedeli, da se je od leta 2009 poslovilo pet akterjev resničnostnega šova Kmetija?

Resničnostni šov Kmetija so na POP TV prvič predvajali leta 2007. To je bila sezona, v kateri je, če vam spomin seže tako daleč, slavila temnolasa kmetica Daša Hliš. Gledalci prvih sezon se boste spomnili tudi gospodarja Marjana Podobnika, ki pa je leta 2009, v začetku snemanja 3. sezone, tragično preminil. Podoba prvega gospodarja je mnogim za vedno ostala v spominu.

Marijan Podobnik foto: POP TV

Leta 2016 je odjeknila vest o slovesu mentorja resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek. Milan Belec je umrl nenadoma in povsem nepričakovano, v 64. letu starosti. Milanu, ki je v resničnostnem šovu sodeloval skupaj s somentorico Karolino, se je nepričakovano ustavilo srce.

Milan s somentorico Karolino v lanski oddaji foto: facebook

Ko so leta 2011 snemali resničnostno oddajo Kmetija išče lastnika, je srca gledalcev osvojila Vesna Krajnc, ki so jo celo okronali za moralno zmagovalko šova. Vesna si je v naslednjih letih ustvarila družino, žal pa si sreče in miru v srcu ni uspela izboriti. Leta 2021 nas je pretresla vest o njenem tragičnem slovesu.

Vesna Krajnc foto: Osebni arhiv

Ko se je pisalo leto 2019, je del sodobne različice šova Kmetija postala Ksenija Sešel. V svoji predstavitvi je spregovorila o tem, da je premagala bitko z rakom, ki pa je kmalu znova pokazal svojo moč. Še preden so na POP TV zaključili predvajanje šova, je Ksenija izgubila bitko s kruto boleznijo.

Ksenija Sešel, počivaj v miru. foto: Aleš Rod

Bitko z rakom je izgubila tudi vsem dobro poznana Sabina Mlakar, ki se je pred kamere vedno rada vračala, s svojo energijo hudomušno začinjala dogajanje in tako hkrati popestrila tudi svoje življenje. Žal se je slednje izteklo mnogo prezgodaj, po izjemno težki borbi se je v začetku letošnjega leta poslovila.

Sabina Mlakar foto: POP TV

prejšnji članek
Danes bi Slavko Avsenik praznoval 94. rojstni dan
Svet slavnih
Danes bi Slavko Avsenik praznoval 94. rojstni dan
naslednji članek
Trmasti Štajerec se ne da
Svet slavnih
Trmasti Štajerec se ne da