zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Anja iskreno o smrti 'moža'

5. 1. 2024; 09.00
Avtor: V.M.
Anja Malešič 3

Anja Malešič foto: POP TV

Zadnje mesece po družbenem omrežju TikTok kroži posnetek, na katerem je Anja izpostavljena posmehovanju, ker se je morala posloviti od svojega moža. To je njena zgodba …

Tekmovalka šova Kmetija Anja Malešič v oddaji ni omenjala svoje težke preteklosti, saj gre za intimno zgodbo, ki jo je zaradi občutljive narave zadržala zase. 29-letnica je tako gledalce raje zabavala z navihano naravo in šaljivimi izjavami, saj se ji je vedra vsebina zdela primernejša za tovrsten format oddaje. Se je pa med zidovi TikToka v zadnjem obdobju pojavila vsebina o Anjini preteklosti, ki je osupnila mnoge gledalce Kmetije. Nepreverjena informacija, da je vdova, ki se je od moža poslovila zaradi prerane smrti, je na povsem neprimeren način pricurljala na plan zaradi dekleta, o katerem smo pisali včeraj.

Mlada uporabnica TikToka je namreč na posnetku izzivala Anjo s posmehovanjem, češ, ali je ni nič izučilo, ker je pokopala svojega moža. Ker je Anja ohranila mirno kri in se na nizkotne besede ni odzvala, javnost njene zgodbe ne pozna. Do danes, ko je za naš portal pojasnila, kaj se je pred leti zgodilo … »Od kje Juliji podatki o tej tragediji, iskreno ne vem. Jaz namreč o tem ne govorim rada, ker so to težke teme, ljudje pa nimajo meje, oziroma empatije pri postavljanju raznoraznih podvprašanj. Prav tako mislim, da so to intimne zadeve,« nam pove Anja in razloži, da dekle ni imelo pravih informacij, saj ni bila nikoli poročena. Je pa res zaradi tragičnega dogodka izgubila ljubezen.

Anja Malešič foto: VOYO

»Umrl je moj fant s katerim sva skupaj delala in živela v Avstriji. Zgodilo se je v času epidemije, ko se je med zimskimi prazniki odpravil obiskati družino v Bosno …« se spominja Anja, ki ni nikoli dočakala, da bi se vrnil v njen objem. »V Bosni je imel prometno nesrečo in je po neuspelem reanimiranju v bolnišnici podlegel poškodbam,« nam je na kratko pojasnila bolečo zgodbo Anja, ki je za tragedijo izvedela tri ure po smrti.

Posmeh na račun tragedije

Pa se dotaknimo še problematike posmehljivega izpostavljanja tragedij za pridobivanje pozornosti na spletu. Zaradi odsotnosti empatije se med spletnimi uporabniki odvija vse več napetih situacij, ki brišejo vrednost moralnih in etičnih vrednot. Kdo sploh še ve, kaj je prav in kaj je narobe? »Po mojem mnenju se Julija ne zaveda, kakšne stvari govori po internetu, pa ne samo v mojem primeru,« razmišlja Anja, ki na glasne in pritlehne provokacije ni reagirala.

»Moj odziv je bil mojim letom primeren. Sama se namreč na takšen nivo ne spuščam, prav tako nimam potrebe, da bi na internetu vršila kakršnokoli nasilje nad ostalimi. Jaz sem na internetu in na družbenih omrežjih zaradi tega, ker rada ustvarjam vsebine. Na negativne komentarje in žaljenja pa se ne oziram, še posebej pa ne, če prihajajo od ljudi, ki jih sploh ne poznam,« je naš klepet zaključila Anja.

Anja Malešič foto: POP TV

prejšnji članek
Ilka Štuhec presenetila s še nikoli objavljeno fotografijo
Svet slavnih
Ilka Štuhec presenetila s še nikoli objavljeno fotografijo
naslednji članek
Domen Kljun namenil Otu Pestnerju srčen poklon
Resničnostni šovi
Domen Kljun namenil Otu Pestnerju srčen poklon
#obraziavenija
obraziavenija