evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Domino še ni pokazal pravega obraza

21. 2. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
domino-santro

Domino Santro foto: RTL

Domino Santro v 11. sezoni hrvaškega šova Ljubezen na vasi skrbi, da se tako izbranke, kot gledalci sprašujejo, če jih sluh nemara ni pustil na cedilu. A to kar ste slišali, še ni vse, v nadaljevanju bo namreč 61-letnik še večkrat šokiral z žaljivimi izjavami.

Domino Santro, ki si je dom ustvaril v Berlinu, kjer živi v majhni leseni hišici brez vode in sanitarij, je v predstavitvenem delu potožil, da je zelo težko najti osebo, ki bi želela z njim deliti tako skromno obliko življenjske sreče. A ko so njegove tri izbranke prestopile prag njegovega doma, se je hitro pokazalo, kaj je pravi razlog, da Domino ne najde želene življenjske sopotnice. 61-letnik je namreč odložil masko in šokiral z žaljivimi izjavami, tekom katerih se je postavljal na piedestal popolnosti, medtem ko je svoje gostje kritično ocenjeval in jim namenjal ponižujoče komentarje.

Domino Santro foto: RTL

A to, kar ste videli, je šele začetek. Domino namreč rad deli svoj pogled na ženske, svoje stališče rad razgalja brez ovinkarjenja, zato lahko pričakujete, da boste ob njegovih izjavah še večkrat debelo pogledali. Kaj menite, mu je po šovu zaradi vseh neprimernih izjav sploh uspelo najti kakšno žensko?

prejšnji članek
Kako vzdrževati zdravo telesno težo
Zdravje
Kako vzdrževati zdravo telesno težo
naslednji članek
Horoskop: Sedaj je zadnji čas, da poskrbite zase
Horoskop
Horoskop: Sedaj je zadnji čas, da poskrbite zase