1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Škandal Lewinsky: Tako je predsednik zaprl usta Clintonovi hčeri!

6. 6. 2017; 12.01
Avtor: D. B.
clinton lewinsky

Očitno niti po dveh desetletjih svet ne more pozabiti tistega, kar so takrat imenovali Škandal Lewinsky.

Nikogar niso tako osramotili kot Monico Lewinsky. Škandal je spet na plan potegnil filipinski predsednik, ki je razburil svet z izjavami o posilstvih.

Filipinski predsednik Rodrigo Duterte je po tem, ko je pred kratkim javno opogumljal svoje vojake, naj posiljujejo ženske, zdaj šel še dlje v svoji "duhovitosti". Spomnimo, da je neslano šalo o posilstvih izrekel pred nekaj dnevi, ko je razglasil vojno stanje na otoku Mindanao. "Jaz bom šel v zapor. Če boste posilili tri ženske, bom dejal, da sem to storil jaz. A če se poročite s štirimi, boste, k***** sinovi, pretepeni," je dejal.

Njegovo izjavo je popljuval cel svet, med ostalimi na družabnih omrežjih tudi Chelsea Clinton. Zakaj se je izjava tako dotaknila prav nje, ni povsem jasno, a v govoru, ki ga je filipinski predsednik imel kasneje na paradi mornarice, je hčeri bivšega predsednika ZDA v obraz vrgel afero njenega očeta z Monico Lewinsky, ki je pred 20 leti Clintonu zamajala predsedniški stolček. Filipinski predsednik je dejal, da je bila njegova izjava mišljena sarkastično, in nadaljeval: "Kako ste se počutili vi, ko je vaš oče, predsednik ZDA, j***l Levinsky v Beli hiši? Ste takrat udarili po svojem očetu?"

Očitno niti po dveh desetletjih svet ne more pozabiti tistega, kar so takrat imenovali Škandal Lewinsky. Govorimo o razkritju iz leta 1998, da je med leti 1995 in 1996 takrat 22-letna uslužbenka Bele hiše Monica Lewinsky 49-letnega predsednika Billa Clintona večkrat oralno zadovoljevala. Clinton je bil takrat v zakonu s Hillary Clinton in je tudi še danes. To je bil njegov prvi mandat, zapletel pa se je v razmerje z dekletom iz svoje pisarne.

Preberite tudi: Helena Blagne ujeta s skrivnostnim moškim. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
VIDEO: Noro! 12-letna talentka zapela z zaprtimi usti!
Svet slavnih
VIDEO: Noro! 12-letna talentka zapela z zaprtimi usti!
naslednji članek
Salome: Tega me ne sprašujte!
Resničnostni šovi
Salome: Tega me ne sprašujte!
#obraziavenija
obraziavenija