pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nikolina: Goga in Adam bi lahko priznala na lepši način

8. 7. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled

Adam, Goga in Nikolina foto: RTL, edit: njena.si

Sodelovanje v eksperimentu Poroka na prvi pogled za Nikolino Tutić ni bilo tako pravljično, kot si je sprva predstavljala. Najbolj od vsega jo je osupnilo Adamovo priznanje, da je v zvezi z Gordano. Kaj je Nikolina povedala po snemanju?

»Vesela sem, da sem sodelovala v oddaji Poroka na prvi pogled. Tekom šova sem se naučila veliko stvari o sebi, o skupnem življenju in o ljubezni s partnerjem,« je za RTL dejala Nikolina Tutić, ki je pred oltarjem žal niso čakale iskrice, po katerih je tako zelo hrepenela. Med njo in Adamom se namreč tudi kasneje niso razvila romantična čustva, je pa Nikolini žal za svoje odklonilno vedenje, ki je zaznamovalo začetek resničnostne oddaje.

Nikolina foto: RTL,

Nikolina ima ne glede na vse na snemanje lepe spomine, priznava pa, da je bil nepričakovan razplet tudi zanjo presenečenje. »V šovu nisem posumila, da ima Adam razmerje z Gordano. Ko pa sem v finalu slišala, da sta skupaj, sicer nisem bila negativno presenečena, vseeno pa mislim, da bi lahko na nekoliko lepši način obelodanila, da sta skupaj,« je svoj pogled na situacijo podala Nikolina, ki parčku prav nič ne zameri, ravno nasprotno, želi jima veliko sreče na skupni poti.

Adam in Goga foto: RTL

prejšnji članek
Tina Gorenjak praznuje abrahama
Svet slavnih
Tina Gorenjak praznuje abrahama
naslednji članek
Slovo od POP TV-ja: Novinarka Tanja odhaja v Južno Korejo
Svet slavnih
Slovo od POP TV-ja: Novinarka Tanja odhaja v Južno Korejo
#nasazenazenska
nasazenazenska