cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Gordana in Adam: Njuna ljubezen je vzklila na Bledu

15. 7. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
Gordana in Adam

Gordana in Adam foto: Osebni arhiv

Akterja 1. sezone hrvaškega eksperimenta Poroka na prvi pogled sta nam zaupala, da se tiste prave iskrice niso prižgale pred kamerami, pač pa kasneje, ko sta jo mahnila v našo podalpsko deželo …

Eksperiment Poroka na prvi pogled je že davno končan. Kot ste lahko videli v finalni oddaji, sta se nepričakovano zaljubila Adam, ki so mu strokovnjaki namenili Nikolino in Gordana, ki je bila v oddaji poročena z Dejanom.

S parčkom, ki si je v minulih treh letih ustvaril družino, smo na kratko poklepetali in izvedeli, kako usodna je bila zanju Slovenija. Ko so kamere ugasnile, sta jo namreč mahnila čez mejo …

»Ja, po koncu šova sva se za nekaj dni odpravila v Slovenijo, obiskala sva Bled. In tam se je pravzaprav pričela najina ljubezenska zgodba (smeh). Imela sva se zares prekrasno,« nam je prijazno pojasnila Gordana, ki se je razveselila lepega odziva slovenskih gledalcev.

Tri leta kasneje je parček poročen, njuna vez pa še močnejša. »Imava dva otroka, živimo v Zadru, kjer smo se lepo ustalili,« še pove Gordana, ki ne skriva, kako srečna je v sredini svojih treh fantov - moža Adama ter sinov Noela in Kaela.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Pri čebelarju Damjanu je zelo pestro
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Pri čebelarju Damjanu je zelo pestro
naslednji članek
Umrla je prva žena Donalda Trumpa
Svet slavnih
Umrla je prva žena Donalda Trumpa