dsoprizidek
Svet24.si

Brez tujcev bi oddelke v novomeškem domu starejših občanov že zapirali

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

To so neveste 3. sezone eksperimenta Poroka na prvi pogled

14. 2. 2024; 02.19
Avtor: V.M.
Poroka na prvi pogled

Neveste 3. sezone foto: Planet TV

Na Planet TV so razkrili neveste, ki jih bomo spremljali v 3. sezoni eksperimenta Poroka na prvi pogled. Tudi vi opazite nekaj novega?

Marec se počasi približuje, na Planet TV pa korak za korakom odkrivajo novosti nove sezone romantično obarvane oddaje Poroka na prvi pogled. Danes so nas razveselili z razkritjem nežnejšega dela eksperimenta, predstavili so namreč vseh šest nevest.

No, pa poglejmo, kdo so in kaj zanimivega so povedale o sebi ...

Sara Aras, 30 let, Borovnica foto: Planet TV

Sara Aras, 30 let, Borovnica

Sara je po izobrazbi inženirka kemijske tehnologije in ženska mnogih talentov. Rada vozi motor, slika, poje in se druži s prijatelji. Blizu so ji športi, še posebej vodni, zato obožuje morje, kjer rada plava in se potaplja. Odraščala je z mamo, z očetom pa nima stikov. Svojih otrok ne bi imela, je pa ne bi motili partnerjevi. 

Jerneja Ropas, 31 let, Vransko foto: Planet TV

Jerneja Ropas, 31 let, Vransko

Jerneja je diplomirana ekonomistka, trenutno pa dela v trgovini. Njeni hobiji so fitnes, vodene vadbe, hoja v hribe, tek, branje knjig, rolanje, druženje s prijatelji in družino, adrenalinski podvigi, vrtičkanje, družbena omrežja, zdrava prehrana in osebna rast. Prihaja iz velike povezane družine, zato bi si tudi sama želela svojih otrok ob predpostavki, da spozna pravega partnerja. Verjame pa, da je življenje lahko lepo tudi brez njih. Pri partnerstvu so ji najpomembnejši komunikacija, sprejemanje kompromisov in da se oba trudita za uspešno zvezo.

Olga Zupan, 51 let, Zgornje Poljčane foto: Planet TV

Olga Zupan, 51 let, Zgornje Poljčane

Olga je odraščala v Rusiji, potem pa se je pri svojih dvajsetih poročila s Slovencem in si ustvarila družino. Ima dva otroka. Po izobrazbi je diplomirana filologinja srbohrvaščine in književnosti. Je zelo aktivna ženska z veliko hobiji. Štirinajst let je trenirala umetnostno drsanje, zdaj pa rola, smuča in hodi v hribe. Zanimajo jo tudi ples, glasba, knjige in joga. Želi si nekoga, ki ima dovolj energije in je aktiven na različnih področjih.

Irena Martinjak, 48 let, Tržič foto: Planet TV

Irena Martinjak, 48 let, Tržič

Irena dela kot bolničarka negovalka. Njeni hobiji so ples, hoja v naravi, fotomodeling, obiskovanje gledališč, potovanja in branje. Bila je že poročena, in sicer kar 20 let. Ima tri otroke in tudi že dva vnuka. Pravi, da si zasluži biti srečna, vesela in zadovoljna sama s sabo. Prepričana je, da je samska, ker ima visoke zahteve.

Marjetka Voglar, 42 let, Velenje foto: Planet TV

Marjetka Voglar, 42 let, Velenje

Marjetka je po izobrazbi strojni tehnik, dela pa kot kontrolorka kakovosti. V prostem času rada pleše, kolesari, teče, občasno se povzpne na kakšen hrib, kuha ter se druži s prijatelji in družino. V zvezi je bila 14 let, kasneje pa v nekaj krajših. Raje ima mlajše moške, ker so bolj zabavni in imajo več energije, vseeno pa pravi, da znajo biti v zvezah včasih neresni. Je odprta in prilagodljiva. Tudi od partnerja pričakuje, da jo bo sprejel takšno, kot je – energično in nasmejano.

Katja Steblovnik, 36 let, Brezovica foto: Planet TV

Katja Steblovnik, 36 let, Brezovica

Katja je po poklicu notranja oblikovalka. Njeni hobiji so fitnes, sprehodi, joga, branje knjig in potovanja. Zase pravi, da je trmasta in zahtevna. Rada ima, da je vse načrtovano in urejeno. Motijo jo leni ljudje, saj je sama zelo disciplinirana in organizirana. Prizna, da ima raje mlajše moške, saj se z njimi bolje razume. Do zdaj je bila v dveh zvezah, njena najdaljša pa je trajala dve leti. Želi se zaljubiti v moškega, s katerim bosta ustvarila družino ter zgradila ljubeč in spoštljiv odnos.

prejšnji članek
12 znakov, da ste našli ljubezen svojega življenja
Odnosi
12 znakov, da ste našli ljubezen svojega življenja
naslednji članek
Trik: Takole vas bo šopek razveseljeval več kot teden dni
Življenjski slog
Trik: Takole vas bo šopek razveseljeval več kot teden dni