petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Njeni trenutki Flowers
Resničnostni šovi
 

Vlasta Mažgon hvaležna za podporo v težkih trenutkih

6. 3. 2024; 09.00
Avtor: V.M.
Vlasta Mažgon 3

Vlasta Mažgon foto: Osebni arhiv

Nekdanja Planetova nevesta in frizerska mojstrica Vlasta Mažgon se zaveda, da po dežju vedno posije sonce. Hkrati je hvaležna za srčne ljudi, ki jo v 'nevihti' presenetijo s podporo. 'To mi vrača vero v dobro …'

Mesec marec je tudi na portalu njena.si posvečen ženskam in mamam, zato z znanimi damami klepetamo o srčnih gestah, ki so jih deležne na življenjski poti – takšnih, ki za seboj puščajo velik pečat ter jim hkrati vračajo upanje, da sodobni svet iz ljudi ni izmil dobrote in človečnosti. Kaj pa najbolj gane Vlasto Mažgon, ki smo jo spoznali v 2. sezoni eksperimenta Poroka na prvi pogled?

Kot nam je zaupala, ji največ pomeni podpora v trenutkih, ko ji je težko in ko nad njo ne sije sonce. »Velikokrat se znajdemo v stiski, nakopičijo se težave in nič ne gre, kot bi moralo iti, znajdemo se na koncu poti in sami ne vidimo rešitve, pa vendar, čeprav se zdi, da se stvari ne bodo obrnile na bolje, se vedno pojavi nekaj, nekdo, ki ti ponudi roko, pokaže smer, nekdo ki ga verjetno sploh ne pričakujemo, pa vendar je točno tam, ko ga potrebujemo, kot da bi ga nekdo poslal, da pazi na nas. Tako se zgodi, da ti nekdo priskoči na pomoč, ti odpre vrata v nove priložnosti ali pa se prijatelj spomni nate in ti s pozornostjo polepša dan,« razmišlja Vlasta in se s hvaležnostjo ozre na sina in hčerko, saj sta prav onadva tista, ki ji znata ogreti srce.

»Največkrat sem presenečena nad mojima otrokoma, Tio in Mayem, ki me, ko najmanj pričakujem, presenetita s svojo podporo, včasih le zrelim mnenjem, s katerim pokažeta, da sta vedno na moji strani. Podpora ljudi, ki jih imaš najraje, pa ti vedno tudi največ pomeni,« pokima Mažgonova in zaključil, da jo takšni dragoceni trenutki polnijo s srečo, veseljem ter ji vračajo vero v dobro in v ljudi.

Vlasta Mažgon foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Zmagovalec šova Master Chef Slovenija prvič postal očka
Resničnostni šovi
Zmagovalec šova Master Chef Slovenija prvič postal očka
naslednji članek
Mateja Zemljiča je popolnoma navdušila
Zdravje
Mateja Zemljiča je popolnoma navdušila