Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Blaž pred finalom razkril, da je izbral Kristino

19. 12. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
blaž-kričej-režek

Blaž in Kristina foto: POP TV

Blaž Kričej Režek je razplet pustolovščine razkril še preden so na POP TV odvrteli finalni del oddaje.

Sinoči so na POP TV predvajali zadnji del šova Sanjski moški. V finalni oddaji je 23-letnik Arijanno in Kristino odpeljal na poslednji televizijski zmenek, tekom katerega je preveril, kako se z njima ujame v vsakdanjih situacijah. Medtem ko se je s Kristino sukal po kuhinji, je z Arijanno preizkušal spretnostne korake na košarkarskem parketu. Sledilo je najpomembnejše srečanje, dekleti sta namreč spoznali še Blaževa starša, ki sta bila nad obema navdušena, a je tudi njun vidik potrdil tisto, kar je Blaž čutil tudi sam.

Blaž pred končno odločitvijo. foto: POP TV

V zadnjih 15 minutah epizode je sledilo težko pričakovano finale, a so bili POPOvi gledalci, ki so jo med reklamami mahnili na družbena omrežja, ob tem že seznanjeni s tem, katera od lepotic je postala izbranka Blaževega srca. Mladenič je namreč nekoliko prehitro obelodanil svojo odločitev, tekom katere je strnil tudi svoje vtise:

»Hvala vsem, ki ste bili del tega potovanja z menoj. Šov je bil poln vzponov in padcev, poln izzivov, norih doživetij. Vrtiljak čustev. Na koncu sem našel dekle, ki mi je prineslo toliko veselja in sreče. Kristina, hvala, da si mi pokazala, kako izgleda prava romanca in da si imela iskrene namene, iskrena čustva, da si me razumela. Prav tako se želim zahvaliti celotni produkcijski zasedbi in ekipi @sanjskimoskipoptv @poptvprogram , da so mi omogočili to izkušnjo. V čast mi je bilo biti del zgodbe. In vsem gledalcem doma, hvala za vašo podporo in za spremljanje te poti z mano. Navdušen sem, da vidim, kaj prinaša prihodnost, in komaj čakam, da to delim z vami! Vaš sanjski moški.«

Blaž in Kristina foto: POP TV

prejšnji članek
Konec ljubezni?  Vatroslav razkril, kaj se skriva pod bliščem …
Resničnostni šovi
Konec ljubezni? Vatroslav razkril, kaj se skriva pod bliščem …
naslednji članek
Sanjski par: Blaž izbral Kristino, nadaljevanje zgodbe vznemirljivo
Resničnostni šovi
Sanjski par: Blaž izbral Kristino, nadaljevanje zgodbe vznemirljivo