zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ne le razdalja, to so razlogi, da se je pravljica končala

21. 12. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
sanjski-moški, blaž, kristina

Blaž in Kristina foto: POP TV

Da Blaž Kričej Režek in Kristina Miler nista več par, že veste, manj pa je znano, kaj je poleg Blaževe odsotnosti botrovalo ohladitvi njunega razmerja.

Blaževo naklonjenost je pred kamerami šova Sanjski moški osvojila Kristina. Kaj pa za kamerami? Je tako pred, kot za žarometi postala njegova sanjska ženska? 

Parček se je imel po šovu priložnost dobro spoznati in Blaž ima o temnolasi lepotici še vedno zelo lepo mnenje. »Najbolj mi je všeč njena pristna energija in dobro srce. Cenim in spoštujem njene iskrene namene, nikoli ne bi podvomil v to, kar mi reče ali v moje zaupanje vanjo,« je pojasnil za njena.si in nadaljeval, da pa je življenje brez kamer pokazalo, da vse le ni tako popolno.

»Za kamerami z njo med šovom nisem imel stikov razen na tisto noč ko sva skupaj prespala in ja, tudi takrat je pokazala da zna biti tista, ki jo bom izbral. Da ima največ potenciala, da postane moja punca. Kar se tiče življenja po šovu, se pokažejo nekatere stvari, ki niso vidne v kontroliranem okolju, kot je šov.«

Blaž in Kristina foto: POP TV

Za Kristino izpostavljenost velika preizkušnja?

A čeprav sta zgodbo zaključila, sta tekom zadnjih javnih nastopov javnosti dala občutek, da zanju kljub vsemu še obstaja upanje. Da tiste filmske energije med njima ni več, je bilo jasno zelo hitro, kako se torej razumeta? Ali brez kamer še privre na plan povezanost, ki smo jo občudovali v oddaji?

»Kadar se razumeva, ja (smeh), imava vzpone in padce,« pove Blaž in zaključi, da za Kristino obdobje predvajanja šova ni bilo najlažje. »Se mi zdi, da ni bila popolnoma pripravljena na takšno medijsko izpostavljenost in vse možne komentarje, govorice itd. Sam imam debelejšo kožo.«

Blaž in Kristina v minulih dneh na snemanju prispevka za POP TV. foto: Zajem zaslona zadovoljna.si

Pa Kristina?

Seveda je tudi ona imela priložnost od samozavesti prekipevajočega mladeniča spoznati v bolj realni luči in okusiti, kakšen odnos do ljubezni, razmerja in žensk ima v realnem življenju. Čeprav neverbalna komunikacija med zadnjimi javnimi nastopi nakazuje, da nad novimi spoznaji ni najbolj navdušena, nam je pojasnila, da je akter šova v njenih očeh tudi zasebno prijazen in kulturen fant.

Pravi razlog nekdanji parček zadržal zase

To je torej nekaj razlogov, ki so poleg razdalje zaradi Blaževe službene odsotnosti botrovali razhodu, tisti pravi in odločilni razlog, pa nemara za ušesa javnosti resnično ni primeren, saj kazi vrednote ljubezni in koncept romantičnega šova.

Morda vas zanima še:

Kristina Miler: To ni bila zaljubljenost

Tik pred zdajci preobrat, Blaž in Kristina sta se razšla

Blaž pred finalom razkril, da je izbral Kristino

Blaž in Kristina foto: POP TV

prejšnji članek
Prihaja nov šov z znanimi slovenskimi pari
Resničnostni šovi
Prihaja nov šov z znanimi slovenskimi pari
naslednji članek
Marko Škugor: Kralj romantike razvaja Slovenke
Svet slavnih
Marko Škugor: Kralj romantike razvaja Slovenke