sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Prihaja nov šov z znanimi slovenskimi pari

21. 12. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
Srđan Milovanović23

Voditelj šova je Srđan Milovanović. foto: edit: njena.si

Pred časom so se spraševali, kam so za nekaj časa povsem izginili. Kot boste kmalu videli, so znani slovenski pari snemali resničnostni šov. Kakšnega?

Ko smo že mislili, da priljubljene oddaje na domači televiziji ne bomo spremljali, so nas s POP TV-ja razveselili z veselo novico. V novem letu namreč prihaja v naše dnevne sobe atraktivni resničnostni šov Super par, ki bo potekal pod voditeljsko taktirko pevca in igralca Srđana Milovanovića.

Spoznali bomo 8 znanih parov, ki bodo postavljeni pred številne ekstremne preizkušnje in bodo v seriji zabavnih, fizičnih in psiholoških izzivov med seboj tekmovali za bogato glavno nagrado. Solze, ljubosumje, jeza in tekmovalnost. Kako se bodo pari razumeli? In kdo bo domov odnesel glavno nagrado?

Več o šovu, ki ga bodo ustvarjali znani slovenski pari

"Oddaja Super par je resničnostni šov, v katerem pari v delni izolaciji živijo skupaj in tekmujejo v različnih izzivih in nalogah. Resničnostni šov temelji na izločanju parov, medtem pa njihovo življenje spremljajo kamere, a pri tem ne gre za neposredni prenos 24 ur na dan. Zmagovalni par resničnostnega šova Super par bo prejel denarno nagrado, ki si jo bo priboril v času trajanja šova," razkriva POP-ov zapis o vsebini resničnostne oddaje.

prejšnji članek
Sanjski moški: Hana srečno zaljubljena
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Hana srečno zaljubljena
naslednji članek
Ne le razdalja, to so razlogi, da se je pravljica končala
Resničnostni šovi
Ne le razdalja, to so razlogi, da se je pravljica končala