petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tokrat so oba finalista izbrali gledalci

20. 11. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
3.-polfinalna-oddaja-slovenija-ima-talent, 9

Domen Kljun in Ahmed Kullab z žiranti ob koncu oddaje. foto: POP TV

Zaradi izenačenega glasovanja žirije, so tudi drugega finalista določili na podlagi telefonskega glasovanja gledalcev. Finalista sta postala pevec Domen Kljun in plesalec Ahmed Kullab.

Sinoči se je odvila 3. polfinalna oddaja 9. sezone šova Slovenija ima talent, tekom katere so na odru blesteli plesna skupina Sticky, mladi čarodej z umetniškim imenom Matriks, glasbena zasedba Pantaloons, palestinski plesalec Ahmed Kullab in pevec Domen Kljun. Vsi so svoj avdicijski nastop opazno nadgradili in pred oči gledalcev pričarali zabaven večerni program.

A kdo je bil najboljši? Na POP TV so k glasovanju znova povabili gledalce, ki so za zmagovalca večera izbrali slovenskega kavboja Domna Kljuna, kot je pevca poimenoval šaljivi voditelj Sašo Stare. »Hvala vsem, ki so glasovali zame. Jaz upam, da je bilo upravičeno,« je bil presrečen, a malce negotov Domen.

Pevec Domen Kljun je prejel največ glasov gledalcev. foto: POP TV

Glede na število prejetih glasov, so se za mesto v finalu potegovali še fantje iz skupine Pantaloons in Ahmed. O nadaljevanju njihove poti so nato odločali žirantje, ker pa je bilo njihovo glasovanje prvič v letošnji sezoni izenačeno, so ustvarjalci oddaje po v naprej določenih pravilih izbor finalista prepustili glasu ljudstva. »Torej šesti finalist bo postal tisti, ki je kot drugi prejel največ glasov v nocojšnji oddaji, torej tisti, ki ste ga izglasovali vi kot drugega,« je pojasnil Peter Poles, nato pa obelodanil, da je to priložnost prejel plesalec Ahmed. Slednji se je ob razglasitvi vsem skupaj zahvalil in poudaril, kako hvaležen je za vse, kar se mu dogaja.

A kot je običajno, se vzporedno s TV oddajo na družbenem omrežju odvijajo odzivi spletne publike. Slednja na profilu šova Slovenija ima talent izraža svoje vtise z všečki in zapisi pod objavami. Ker je bila tam slika znova nekoliko drugačna, je po oddaji završalo, saj so fantje iz skupine Pantaloons prejeli več kot enkrat večji odziv v primerjavi z Ahmedom. A negodovanje je pač odveč, odločajo glasovi oddani preko telefona in ne všečki.

Plesalec, akrobat in cirkusant palestinskega rodu Ahmed Kullab. foto: POP TV

Kako poteka glasovanje?

»V petih polfinalnih oddajah boste gledalci s svojimi glasovi pomagali svojemu favoritu do uvrstitve v finale šova Slovenija ima talent. V finalni oddaji se bodo finalisti potegovali za naslov zmagovalca šova SLOVENIJA IMA TALENT. Glasovanje se bo vsak teden začelo v petek z najavo v oddaji 24UR POP IN in bo potekalo vse do konca oddaje v nedeljo, ko konec glasovanja naznanita voditelja. V finalni oddaji pa bo glasovanje potekalo za zmagovalca šova Slovenija ima talent,« je med drugim pojasnjeno v pogojih telefonskega glasovanja.

Fantje iz glasbene skupine Pantaloons. foto: POP TV

Mladi čarodej Matic Peljhan, ki nastopa pod umetniškim imenom Matriks. foto: POP TV

Energična plesna skupina Sticky. foto: POP TV

prejšnji članek
Denzel Washington tokrat kot Hanibal
Svet slavnih
Denzel Washington tokrat kot Hanibal
naslednji članek
Manekenka Iryna Osypenko spet odkrila strast
Svet slavnih
Manekenka Iryna Osypenko spet odkrila strast