Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tina in Matjaž: Pred polfinalom nesreča, na odru pa spektakel

27. 11. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Arbadakarba 3

Med zvezde ... foto: POP TV

Dan se ni pričel najbolj obetavno, a za cirkuško družino ni ovir. Tina in Matjaž sta na odru šova Slovenija ima talent pričarala spektakel, kakršnega še nismo videli in osvojila vstopnico za finale.

Ko se je včeraj zjutraj cirkuška družina pripravljala na odhod v prestolnico, kjer je Tino in Matjaža čakal velik izziv v polfinalni oddaji, je vse kazalo, da jim dan ni ravno naklonjen. »Saj se ne šalimo, ampak imamo gumo prazno! To bo še zanimiv dan. Čisto v našem stilu. Ampak mi to mamo,« je smeje se na družbenem omrežju pojasnila Tina, ki se je kasneje zopet javila in pokazala, da so dobre volje in pevsko razpoloženi, saj so jo na talente mahnili kar z avtodomom.

'Vse se da,' pravita team Arbadakarba! foto: Osebni arhiv

Potem ko sta Tina in Matjaž odčarala nevšečnosti, sta se posvetila naravnost neverjetni točki, ki sta jo pripravila za polfinalno oddajo. Gledalce in žirijo sta osupnila s predstavo, ki prepleta pevske, plesne, igralske in cirkuške elemente, ki sta jih tekom zgodbe prepletla v spektakularen čarovniški nastop. Ne le, da nikomur ni bilo jasno, kam je tekom točke izginila Tina, mnogim še danes ne gre iz glave njen prekrasen glas, ki je ostal miren tudi med izvajanjem zahtevnih elementov. Svetlolaska je s pesmijo Tabujev 'Nabiralka zvezd' publiko simbolično popeljala med zvezde. Izjemno!

Matjaž in Tina – Arbadakarba

Matjaž in Tina – Arbadakarba foto: POP TV

prejšnji članek
Kmetija: Tim vztrajno pridobiva mišice
Resničnostni šovi
Kmetija: Tim vztrajno pridobiva mišice
naslednji članek
Znani slovenski obrazi izpolnili željo najmlajšim
Svet slavnih
Znani slovenski obrazi izpolnili željo najmlajšim