zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Talentka Ajda se je zapletla v igro - je izgubila ali zmagala?

4. 12. 2023; 08.00
Avtor: PR
ajda-pušaver

Ajda Pušaver foto: Promo foto

Ajda Pušaver je mlada glasbenica, ki smo jo lahko nazadnje zasledili kot tekmovalko šova Slovenija ima talent, kjer sta s sestro Izo navdušili publiko ter žirijo. Še preden so se letošnji Talenti končali, pa je mlada glasbenica zakuhala nekaj novega - preverite!

 Večkrat je bila tudi gostja v priznani glasbeni oddaji V petek zvečer, sicer pa ste lahko Ajdo ter njeno družino že pred časom opazili v oddaji Slovenski pozdrav, kjer so leta 2001, v rubriki Družina poje, zmagali. 

Iza in Ajda Pušaver foto: POP TV

Ajda pa ni prisotna le na TV ekranih, ampak je prav tako v zadnjem letu nastopila na večjih slovenskih odrih, saj je sodelovala že z mnogimi uveljavljenimi glasbeniki in glasbenimi skupinami kot so Fehtarji, Modrijani in Dejanom Vunjakom. Pri slednjem je Ajda tudi nova članica benda Brendijevih barab, s katerim tedensko nastopa po celotni Sloveniji.      

Ajda počasi stopa po samostojni poti, saj je pred kratkim izdala svoj glasbeni prvenec z naslovom Spet neznanca, katerega sama je avtorica. Zdaj pa z veseljem predstavlja svojo drugo avtorsko pesem, z naslovom LE IGRA.

Sama pravi, da je pesem napisala na podlagi igre, v katero se je sama zapletla. Pove, da je pravzaprav vse v življenju LE IGRA - enkrat izgubimo, drugič zmagamo. Mlada glasbenica meni, da ne glede na to, v kakšno igro se ulovimo, naj ob tem ne pozabimo se predati življenju in uživati, saj po njenem to največ šteje.

prejšnji članek
Marko Vozelj o ljubezni, ki se konča
Svet slavnih
Marko Vozelj o ljubezni, ki se konča
naslednji članek
Na 31. Dobrodelnem Miklavževem koncertu zbrali 50.100 evrov
Svet slavnih
Na 31. Dobrodelnem Miklavževem koncertu zbrali 50.100 evrov