Šolta
Svet24.si

Foto: Na priljubljenem hrvaškem otoku z dodatnimi kamerami nad obiskovalce

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Indira Ekić iskreno o nihanju motivacije

18. 1. 2024; 11.00
Avtor: V.M.
Indira Ekić

Indira Ekić foto: Sašo Švigelj

Indira Ekić priznava, da ji pogosto primanjkuje motivacije za trening, kadar pa zagrize v kislo jabolko, se vedno dobro počuti.

»V svojem življenju sem prešla različne faze. Imela sem že 'six packe', trenirala sem po tri, štiri ure na dan, tudi po dvakrat na dan sem bila v fitnesu … Potem je prišlo obdobje, ko sem se spet začela rediti, zatem sem spet prišla v dobro formo in zdaj gredo številke na tehtnici spet navzgor,« je svojim sledilcem zaupala Indira in nadaljevala, da je velik gurman ter da se kar težko pripravi do gibanja, čeprav ji je zelo všeč občutek po treningu.

Da bi k premiku vzpodbudila sebe in druge, je tako na družbenem omrežju pustila simpatičen opomnik, kako krasen je občutek, ko znova čutiš mišice in ko bolečina po marljivih ponovitvah izzveni ter jo nadomesti moč, zaradi katere zmoreš več kot prej. »Vsakič je lažje in kar naenkrat postaneš zelo močan. To mene zelo motivira, tudi zaradi tega, ker prežene bolečino v križu,« je dejala navdihujoča podjetnica ter sledilce opomnila še na osteoporozo, pred katero ima sama kar precej strahu. Da se ji v prihodnosti ne bi bilo potrebno s tem soočati, bo poskrbela z vadbami za moč, saj bo na ta način okrepila mišice in kosti.

prejšnji članek
Zvezda serije Sever in jug: Zaupate lahko samo sebi
Svet slavnih
Zvezda serije Sever in jug: Zaupate lahko samo sebi
naslednji članek
Nič več skrivnost: 'Luce' srečno zaljubljena v glasbenika
Svet slavnih
Nič več skrivnost: 'Luce' srečno zaljubljena v glasbenika