pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Lea Sirk med oddajami kovala skrivni načrt

18. 12. 2017; 05.00
Avtor: V. M.
lea sirk

Lea Sirk je izjemno nadarjena slovenska pevka zabavne glasbe. foto: Revija Vklop

Nadarjena pevka Lea Sirk je v priljubljeni oddaji Znan obraz ima svoj glas sodelovala z višjim ciljem. Za vas ima lepo glasbeno presenečenje.

Primorsko pevko Leo Sirk smo bolje spoznali tekom priljubljene oddaje Znan obraz ima svoj glas, kjer je zadnje mesece navduševala z drznimi preobrazbami. A zvezda, ki jo je prižgala na slavnem odru, je pričela tleti že pred mnogimi leti. Lea ima namreč za seboj zavidljivo kariero, ki jo prepletajo dosežki na državni in mednarodni ravni.

Lea je v finalnem nastopu navdušila z likom Sie. foto: Damjan Žibert

28-letnica ima pred seboj jasno začrtane cilje. Četudi je v odmevne preobrazbe, ki smo jih spremljali prek malih zaslonov, vložila veliko truda, je vseskozi sledila prav posebnemu načrtu. Kot je razkrila svojim oboževalcem, je namreč tekom zadnjih mesecev ustvarjala lik, ki ga bo še tesneje usidrala v glasbeni prostor. ''V tem času sem delala na liku Lea Sirk in za vas ustvarila novo pesem Back to being me. Lea je zame najtežji lik in verjemite, da mi brez vaše podpore tega komada ne bi uspelo dokončati,'' je veselo novico razkrila pevka in ob tem povedala še, da je tri mesece resnično garala, a ob tem tudi neskončno uživala. Izrazila je še veselje, ker je vsem skupaj uspelo ustvariti toliko dobrih nastopov in se zahvalila svoji ekipi, ki verjame vanjo.

Prisluhnite Leini novi skladbi 'Back To Being Me' …

prejšnji članek
Raay priznal: Zgodilo se je pred točno enim letom!
Svet slavnih
Raay priznal: Zgodilo se je pred točno enim letom!
naslednji članek
Zares učinkovita tehnika sesanja
Zdravje
Zares učinkovita tehnika sesanja