Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

To je plesni par, ki je moral oditi iz šova

15. 5. 2017; 07.30
Avtor: K.A.
nuša lesar zvezde plešejo

Nuša Lesar in Andrej Rebula foto: Mediaspeed

Le kdo se je tokrat poslovil od bitke za plesni globus?

Resničnostni šov Zvezde plešejo postaja vse bolj napet in na parketu je vse bolj tesno. Tokrat so se pari borili za nastop v polfinalu, kljub nekaterim izvrstnim nastopom, pa je na koncu sledilo kar veliko presenečenje.

Plesni nastopi so bili tokrat še dodatno začinjeni, saj se je vsakemu paru na odru pridružil še dodatni profesionalni plesalec oziroma plesalka, tako da so prav vsi nastopili kot trio. To je bil seveda za vse velik izziva, a so vsem uspeli odlični nastopi, tudi sodniške ocene pa so bile tokrat zelo visoke. A nekaterim tudi visoke sodniške ocene niso pomagale, da se ob koncu oddaje ne bi znašli med ogroženimi pari.

Nuša Lesar v srditem boju za mesto v polfinalu. foto: POP TV

Maja Martina in Miha ter Nuša in Andrej. To sta bila dva para, ki sta po koncu glasovanja gledalcev dobila najnižje skupno število točk in za mesto v polfinale je bilo potrebno oditi v plesni dvoboj. Na koncu so sodniki odločili, da sta bila boljša Maja Martina in Miha, za Nušo in Andreja pa so se sanje o plesnem globusu sinoči že končale. Kaj pa menite vi? So mesta v polfinalu dobili vaši favoriti?

Nuša se je po koncu oddaje vsem zahvalila za izkazano podporo in obljubila: "Seveda bom še plesala, če se bo le dalo," je dejala lepa voditeljica in tako malce potolažila vse svoje oboževalce, ki so bili po koncu oddaje nemalo razočarani.

prejšnji članek
Melania Trump končno sprejela takšno odločitev
Svet slavnih
Melania Trump končno sprejela takšno odločitev
naslednji članek
Mirna Reynolds danes živi povsem drugačno življenje
Svet slavnih
Mirna Reynolds danes živi povsem drugačno življenje