stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V Big Brotherju že razgaljena oprsja!

5. 3. 2016; 07.07
Avtor: mv
Mirela oprsje

Tudi Mireli ju razkazuje. foto: voyo

Čeprav so dekleta v primerjavi z moškimi še malo zadržana in se prhajo v kopalkah, pa vseeno ponosno razkazujejo svoja oprsja. Dekoltejem smo priča na vsakem koraku in prepričani smo, da moškim gledalcem doma pred ekrani ne uide prav nobeden.

Prva, ki je začela zapeljevati s svojim oprsjem, je 39-letna Mirela, ki je že drugi dan v džakuziju Eriku priznala, da ima umetne prsi, mu razložila, da so umetne na otip drugačne od naravnih in mu celo pokazala brazgotini od operacije. Svoje oprsje že od vsega začetka razkazuje tudi Alma, ki je v primeru zmage napovedala povečanje svojih atributov.

Alma nima težav z razkazovanjem svojega telesa, ki ga trenira s pomočjo boksa. foto: voyo

Prav nič za svojima mlajšima kolegicama ne zaostaja niti 44-letna Jadranka, ki sicer živi v skrivnem delu hiše s svojo »družino«, a se za večerjo vseeno rada uredi in izpostavi svoj dekolte. Medtem ko omenjene stanovalke rade izpostavljajo svoje ženske čare, pa se ostale tekmovalke držijo bolj v ozadju tako glede zapeljevanja moških sostanovalcev kot tudi izpostavljanja svojih fizičnih atributov. 

Sproščenost se izplača

Sodeč po prejšnjih sezonah šova, tekmovalke, ki niso zadržane, precej dlje ostanejo v tekmovanju, tudi ljubimkanje z nekom iz hiše prinaša dodatne točke pri priljubljenosti med gledalci. Za zdaj to v polni meri izkorišča le Alma, ki s svojo »sorodno dušo« Alenom redno skrbi za vroče prizore, preostale so v tem še precej zadržane. A ne pozabimo, da so tekmovalci v hiši šele slaba dva tedna. Časa za romantiko, razgaljanje in ostale zaželene stvari v šovu Big Brother je še dovolj!

Jadranka je dekolte razkazovala v večerni obleki. foto: voyo

prejšnji članek
Brez korzeta ne gre, z njim pa ...
Moda&Lepota
Brez korzeta ne gre, z njim pa ...
naslednji članek
Najboljša hrana za vašo krvno skupino
Zdravje
Najboljša hrana za vašo krvno skupino
#obraziavenija
obraziavenija