državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sestra se bori za življenje, slavni pevki je vseeno!

31. 3. 2016; 06.19
Avtor: K.A.
Mariah Carey

Mariah Carey foto: Vir: Instagram

Vse se zdi, da slavna pevka nikakor ne misli pomagati svoji sestri, ki se je znašla v izjemno nezavidljivem položaju.

Ameriška pevka Mariah Carey velja za veliko divo, ki je izjemno muhasta in vedno uveljavlja svoj prav. V preteklosti se je tako že velikokrat na smrt sprla s svojimi hišnimi pomočnicami, menedžerji, nič boljši pa niso niti njeni odnosi s sestro Alison.



Njena sestra že nekaj časa bije težko bitko z boleznijo, na sestro pa se je obrnila s prošnjo, da bi ji finančno pomagala. Alison je šla za preživetje svojih otrok celo tako daleč, da je prodajala svoje telo in pri tem postala heroinska odvisnica in se okužila z virusom HIV. Potem ko so ji lani vlomili v stanovanje in jo hudo pretepli, so njeni možgani močno poškodovani, a si ne more privoščiti ustrezne zdravniške pomoči.

Alison bi nujno potrebovala strokovno zdravniško pomoč.

A kljub težki situaciji, s katero se Alison sooča, se njena sestra ni želela omehčati in si z vsem skupaj ne želi imeti prav nič. Brat Morgan je tako nedavno dejal, da bi Alison potrebovala številne operacije in terapije, ki pa si jih ne more privoščiti, Mariah pa jih ne želi plačati. Alison je pred časom za Daily Mail posnela ganljiv video v katerem je svojo sestro milostno prosila za pomoč. "Mariah, rada te imam. Potrebujem te, prosim ne pusti me samo," je prosila Alison.

Kljub temu, da Alison in Mariah že leta nista v dobrih odnosih, pa je pevkin tiskovni predstavnik nedavno dejal, da zvezdnica že najmanj 20 let finančno podpira svojo družino, pa čeprav ji to sploh ne bi bilo treba početi. No, morda pa Mariah vseeno ne bo ostala tako trdega srca in bo svoji sestri na koncu omogočila potrebno zdravljenje.

prejšnji članek
Seks v zakonskem stanu
Odnosi
Seks v zakonskem stanu
naslednji članek
Naredite ta korak in ne bo vam žal!
Zdravje
Naredite ta korak in ne bo vam žal!