palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bill Clinton nekoč z Monico, sedaj so ga kamere spet ujele!

6. 5. 2016; 12.21
Avtor: K.A.
Bill Clinton

Še vedno uživa v družbi mladih deklet.

V zadnjih letih se ni niti najmanj spremenil, še vedno ostaja spogledljiv in ne moti ga niti to, da je njegova žena povsem blizu njega.

Bill Clinton je bil 42. ameriški predsednik, ovalno pisarno Bele hiše pa je zasedal od januarja 1993 do januarja 2001. V času svojega predsedniškega mandata se je zapletel v afero z Monico Lewinsky, sprva pa tega javnosti ni želel priznati. Kasneje so ga ujeli na laži glede spolnega razmerja z Lewinskyjevo, vse pa se zdi, da se vse do danes ni kaj veliko spremenil.

Nedavno se je povsem odkrito in brez kakršnega koli sramu spogledoval z eno izmed udeleženk na predstavitvenem govoru v San Diegu. Nekdanji predsednik je imel govor pred nastopom svoje žene Hillary Clinton, ki se trenutno bori za mesto v Beli hiši. Tekom govora je dejal: "Še vedno se počutim mladega, a vem, da to ...", ko ga je prekinila ena izmed udeleženk v dvorani in mu glasno zavpila, da je še vedno videti odlično.

Clinton se je ob takšni pohvali sprva zasmejal nato pa odvrnil. "Že dolgo časa je minilo, odkar mi je nazadnje to rekla kakšna ženska," je dejal Bill in nato nadaljeval. "Navadno mi rečejo, da sem videti odlično za svoja leta, a saj sami veste, da takšna izjava človeka naravnost ubije."

Le kaj si o početju svojega moža misli Hillary?

Vse se zdi, da se nekdanji ameriški predsednik v zadnjih letih ni kaj dosti spremenil, saj še vedno uživa v spogledovanju in pri tem ga niti najmanj ne ovira, da njegova žena stoji le nekaj metrov stran od njega.

prejšnji članek
Je to srečen konec zvezdniškega para?
Svet slavnih
Je to srečen konec zvezdniškega para?
naslednji članek
Ukroti obrvi, pomaga lasem in nohtom
Moda&Lepota
Ukroti obrvi, pomaga lasem in nohtom