stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Celine Dion o prebolevanju izgube moža

16. 5. 2016; 10.21
Avtor: K.A.
Celine Dion

Mož Rene je vedno poskrbel za to, da pevka ni imela nobenih skrbi.

Kanadska pevka Celine Dion se počasi vrača na glasbene odre, prvič pa je tudi spregovorila o življenju po smrti ljubljenega moža.

Rene Angelil je po hudi bolezni, januarja letos, izgubil težko bitko z rakom. Vse od soprogove smrti se priljubljena kanadska pevka Celine Dion ni veliko pojavljala v medijih, sedaj pa je prvič spregovorila o tej veliki izgubi. "Vsak dan gledam najine sinove in v njih vidim mojega Reneja," je v intervjuju za TVA povedala Celine, ki je imela z Renejem tri sinove, Reneja Charlesa (15) in dvojčka Eddyja in Nelsona, ki sta stara komaj pet let.

Pevka se po boleči izkušnji počasi vrača na glasbene odre, v Las Vegasu ima tako vse do konca novembra koncerte, to pa so tudi prvi koncerti po moževi smrti. "Vedno sem imela oči le za svojega moža, ki je večer za večerom sedel na mojih koncertih," je bila čustvena Celine. "Ljudje so mislili, da sem morala z odra vedno gledati le vanj, a to ni bilo potrebno. Vsakič, ko sem zaprla oči, je bilo tako kot, da bi bil Rene z mano na odru. Zame ni bilo pomembno ali je sedel v prvi vrsti, na balkonu ali pa je bil doma z najinimi sinovi, vedno je bil ob meni, vedno."

Celine Dion s soprogom in sinovi.

Celine tudi po soprogovi smrti z njim ostaja tesno povezana. "Že res, da ne slišim njegovega glasu, a ves čas govorim z njim, v mislih je ves čas z mano, ves čas mislim nanj. Vem, da me sliši, tako ali drugače," je povedala Celine. "Vem, da mi bo dal znak odobravanja ali pa me bo okaral. In sedaj čutim, da mi je dejal, da naj že neham govoriti in začnem peti," je dejala pred svojim prvim koncertom po njegovi smrti.

Celine začenja serijo koncertov v Las Vegasu, kjer bo nastopala vse do konca novembra, ko si bo s sinovi privoščila nekaj oddiha in se odpravila na zaslužene počitnice. 

prejšnji članek
Dieta za bele zobe?! Tudi to obstaja!
Zdravje
Dieta za bele zobe?! Tudi to obstaja!
naslednji članek
Suha koža?
Moda&Lepota
Suha koža?