benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Big Brother: Tibor povedal, kaj dela v postelji

18. 5. 2016; 08.47
Avtor: Lara Paukovič/ Zvezde
Tibor Baiee big brother tony

foto: ProPlus

Tibor Baiee, komentator Big Brother kluba, ima trenutno izjemno dinamičen urnik, a vseeno vedno najde čas za svoje dekle.

8.00: Bujenje


Zaradi pogostega terenskega dela imam srečo, da ne vstajam vedno ob isti uri. A v povprečju je to okoli osmih zjutraj in takrat se med menoj in funkcijo »dremež« na telefonu bije pravi dvoboj. Prva misel, ko vstanem, pa je: »Zebeee!«

8.30: Zajtrk
Zdrava, uravnotežena prehrana je zame zelo pomembna stvar, zato si vsak dan, brez izjeme, pripravim obilen in raznovrsten zajtrk.

9.00: Začetek dela
Kadar sem v pisarni, delo po navadi začnem ob devetih. Najprej v hladilnik odnesem vnaprej pripravljeno kosilo, potem preverim novo elektronsko pošto, nato pa pripravim dnevni načrt dela. Ker sem zaposlen v turizmu, je na mojo srečo vsak delovni dan zgodba zase, večinoma pa je sestavljen iz interakcije z ljudmi, kar mi je zelo všeč. Vedno imam priložnost, da se naučim česa novega, predvsem pa spoznavam zanimive in unikatne ljudi. Kadar sem na terenu, se sestajam s partnerji, predstavljam in promoviram naše ideje in produkte, v pisarni pa je moja naloga, da poiščem nove promocijske in prodajne prijeme ter viharim možgančke.

Nekdanja tekmovalka Big Brotherja Ana Hrovat in njen nekdanji sotekmovalec Tibor Baiee bosta sredi septembra prvič postala starša. foto: facebook

16.00: Prosti čas?

Trenutno sem res zaposlen, saj poleg turizma tedensko povezujem različne prireditve po Sloveniji. Seveda pa se je v moj urnik prikradlo tudi večerno komentiranje Big Brotherja, tako da časa za kaj drugega tako rekoč ni.

00.00: Odhod v posteljo
Vsako noč pred spanjem brez izjeme stisnem in poljubim svoje dekle Ano.

prejšnji članek
Težki časi za Michaela Douglasa
Svet slavnih
Težki časi za Michaela Douglasa
naslednji članek
V drevesu je zapisana vaša usoda!
Zdravje
V drevesu je zapisana vaša usoda!
#nasazenazenska
nasazenazenska