nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekoč osupljiva plavolaska, nato pa skrivnostno izginila!

18. 5. 2016; 10.24
Avtor: K.A.
Kelly McGillis
Na vrhuncu slave se je poslovila in se posvetila povsem drugačnemu življenju.

Hollywoodska igralka Kelly McGillis (58) je nase opozorila, ko se je pojavila v popularnem filmu Top gun in zaigrala ob Tomu Cruisu (53). V tistem času je bila ena izmed najbolj iskanih igralk v Hollywoodu, a se je na vrhuncu slave skrivnostno poslovila in se posvetila povsem drugačnemu življenju, daleč od rdečih preprog in soja žarometov. "Ah snemanje ni bilo preveč prijetno, saj sem bila za dve glavi večja od svojega soigralca. Ves čas sem se morala zvijati in paziti, da nisem bila videti večja od Toma," je razkrila Kelly. 

Dolgonoga plavolaska je nekoč veljala za pravo lepotico, s svojo skladno postavo pa je bila ideal številnim predstavnicam nežnejšega spola. Po dveh neuspelih zakonih, iz katerih ima dve hčerki, je leta 2002 končno zaživela življenje, ki ga je morala dolga leta skrivati pred očmi javnosti. V tistem obdobju je tako stopila pred oltar in se poročila z Melanie Leis, s katero sta devet let pred očmi javnosti skrivali lezbično romanco. Zakonska sreča je trajala le leto dni, v enem od intervjujev pa je razkrila, da se je vse od 12 leta borila z občutki o svoji seksualni usmerjenosti. "Dolgo časa sem verjela, da je vse slabo kar se mi dogaja, posledica tega, da sem lezbijka," je pred časom povedala Kelly in pri tem ciljala na posilstvo, ki se ji je zgodilo leta 1982, ko so njo in njeno dekle napadli trije najstniki v njenem newyorškem stanovanju. Kelly je vse skrbno skrivala pred očmi javnosti, za štirimi stenami pa je tesnobo in depresije velikokrat premagovala z alkoholom in drogami. Kljub vsemu ji je uspelo, da je dobila številne vloge in postala izjemno iskana igralka. Na vrhuncu kariere se je poslovila, danes pa živi precej bolj umirjeno življenje.

Danes je videti povsem drugače.

V New Yorku obiskuje ženske zapornice in jim pomaga biti bitke z različnimi odvisnostmi. Občasno se še vedno pojavi na velikem platnu, a priznava, da ji producenti ne ponudijo veliko vlog, saj jih motijo njeni sivi lasje, igralka pa ne želi barvati svojih las in svoj obraz prepustiti plastičnim kirurgom.

prejšnji članek
Poslušanje glasbe vpliva na spanje
Zdravje
Poslušanje glasbe vpliva na spanje
naslednji članek
Imejte pričesko kot slavna glasbenica
Moda&Lepota
Imejte pričesko kot slavna glasbenica