nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pevka odvisna od drog in alkohola, sedaj ves čas doma!

18. 5. 2016; 12.22
Avtor: K.A.
Demi Lovato

foto: Arhiv Svet24

Pevka je imela velike težave z drogami in alkoholom.

Ameriška pevka Demi Lovato (23) je bila vedno zelo odprta do novinarjev in pred javnostjo nikoli ni skrivala svojih težav z drogami in alkoholom. "Po težji poti sem morala priti do spoznanja, da pač ne smem več hoditi na zabave. Določeni ljudje lahko več čas hodijo ven in je z njimi vse v najlepšem redu, a to žal ne velja zame," je v intervjuju za Daily Mail dejala Demi in priznala, da je bilo zaradi vseh odvisnosti v določenem obdobju nemogoče delati z njo. Ko je imela najtežje obdobje, ni niti ene ure zdržala brez kokaina.

A slavna pevka ni imela težav le z drogami in alkoholom, istočasno se je borila tudi z motnjami hranjenja in bipolarno motnjo. Naposled se je odločila za zdravljenje, sedaj pa že nekaj časa ostaja trezna. Priznava, da še zdaleč ni konec, vsak dan posebej pa ostaja bitka, da ostane na pravi poti. Na njenih koncertih tako že nekaj časa v zaodrju ni nobenega alkohola, tam se najde zgolj voda z limono in velike količine sadja.

Nekoč je bila na vsaki zabavi v mestu, sedaj pa že nekaj časa ostaja doma in večere raje preživlja s svojim dolgoletnim partnerjem Wilmerjem Valderramo. A ne izogiba se zgolj nočnih klubov in zabav, pazi tudi, da ne spremlja vsebin, ki bi jo lahko tako ali drugače napeljale na kriva pota. "Nisem si ogledala dokumentarnega filma o Amy Winehouse, ker sem se zavedala, da bi me lahko kakšen prizor premamil, da bi tudi sama zopet naredila kakšno neumnost. Mogoče se komu zdi moje življenje skrajno dolgočasno, a sem prišla do točke, ko sem raje doma in sproščena, kot pa na zabavi polni ljudi, ki jim je malo mar za moje zdravje in moje psihične težave," je bila odločna Demi.

prejšnji članek
Zdaj je videti 20 let mlajša!
Moda&Lepota
Zdaj je videti 20 let mlajša!
naslednji članek
To so odgovori na najpogostejša lepotna vprašanja
Moda&Lepota
To so odgovori na najpogostejša lepotna vprašanja