Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Priznala, zakaj ga je po devetih letih zakona zapustila: »Bil je prestar«

2. 8. 2016; 01.34
Avtor: C. R.
rod rachel
»Imela nisem ne prijateljev ne svojega življenja,« je o zakonu s pevcem Rodom Stewartom povedala njegova bivša žena Rachel Hunter.

Mnogi so prepričani, da mlade ženske, ki se omožijo s starejšimi moškimi, v nekem trenutku zapustijo soproga. To se je zgodilo tudi 71-letnemu pevcu Rodu Stewartu.

Rod je bil devet let poročen z manekenko Rachel Hunter, ki je bila kar 24 let mlajša od njega. Leta 1999 ga je zapustila, zdaj pa je za enega od tujih medijev razkrila, zakaj se je odločila za ta korak. Lepotica, ki ima s pevcem dva otroka, prvega je rodila pri 23-ih letih, je pojasnila, da je bila razlika v letih prevelika. »Imela nisem ne prijateljev ne svojega življenja. Nisem ga želela prizadeti, dejal je, da me razume,« je povedala lepotica. 

Rachel je še priznala, da je v zakonu z Rodom postala odvisna od življenja na visoki nogi in pri 29-ih letih spoznala, da ničesar ne zna narediti sama.

Rod in Rachel imata sicer dva sinova Reneeja in Liama, to pa nista edina otroka priljubljenega pevca, ki ima kar osem otrok s petimi različnimi ženskami.

prejšnji članek
7 znakov, da se bo zgodilo točno to, kar si želite!
Zdravje
7 znakov, da se bo zgodilo točno to, kar si želite!
naslednji članek
Sladice po svetu - vse prej kot sladke?
Kulinarika
Sladice po svetu - vse prej kot sladke?