pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bela sužnja in najbolj seksi ženska na svetu: "Težko je najti nekoga, ki razume"

3. 8. 2016; 08.03
Avtor: Saša Mesarić/Vklop
nerea camacho

foto: Instagram

Igralka Nerea Camacho, ki jo je kolumbijska nadaljevanka Bela sužnja izstrelila med zvezde, ljubi potovanja, svoje delo in svojega dragega.

Pred dobrim mesecem dni je bila Nerea Camacho izbrana za najbolj seksi žensko na svetu po izboru bralcev mednarodne revije Glam'mag. Na seznamu kandidatk je bilo sicer sto predstavnic nežnejšega spola, a je mlada španska igralka menda z lahkoto pometla s konkurenco, vsaj v omenjenem mediju. Kot kaže, je njen nežni, skoraj angelski obraz prepričal občinstvo po svetu in njenim zelenim očem niso bile kos niti najbolj fatalne lepotice. A Nerea je široke množice premagala že pred sedmimi leti, ko je bila med pet tisoč kandidatkami izbrana za vlogo v filmu Camino in bila za svoj igralski debi celo nagrajena kot najboljša mlada igralka leta. Zdaj jo spremljamo kot Victorio v kolumbijski nadaljevanki Bela sužnja, s katero se je že prikupila slovenski publiki.

Življenje bele sužnje

Življenjska zgodba Victorie Quintero se na TV Slovenija počasi odvija. Kaj o njej pravi igralka? »Moj lik, Victoria, je dekle, ki odrašča v krogu temnopolte družine, saj so bili njeni starši ubiti. Ker so ljudje okoli nje drugačne barve kot ona, že zelo mlada začne čutiti neke vrste rasno diskriminacijo, ki si je ne zna dobro razložiti. Počuti se grdo in v žalosti zapusti svoj dom, pobegne iz džungle, da bi našla sebi podobne ljudi. Žal je pri tem neprevidna in ujamejo jo vojaki. Kot 'divje dekle' je poslana v Španijo, da se v samostanu privadi novega življenja,« pripoveduje Nerea o Victorii, ki se domov vrne kot mlada markiza de Bracamonte, a pod svilo in tilom tiči neustrašna bojevnica, pripravljena na maščevanje.

Njeno srce je oddano

Po dobrem letu dni od snemanja nadaljevanke, ki je za realizacijo zahtevala izredno visok proračun, se igralka še zelo dobro spominja časa v Kolumbiji. »Čeprav je bilo delo zelo naporno, sem uživala! Nosila sem težke razkošne kostume, pod katerimi je bilo neznansko vroče in visoke temperature v Latinski Ameriki so samo še oteževale delo. Snemali smo tudi po enajst ur na dan in ob večerih sem bila izmučena.« A kljub nepozabni izkušnji, novim prijateljstvom in delovnim uspehom je komaj čakala, da se vrne domov v Španijo, saj jo je tam čakala ljubezen. Oba s fantom se zavedata, da odnos temelji na zaupanju, zato v delu drug drugega podpirata. Igralka pravi, da ima srečo, ker njen izbranec ni ljubosumen. »Spoznala sva se že v srednji šoli, spoštujeva se in si pomagava. Vem, da je težko najti nekoga, ki razume zapleteno naravo igralčevega dela. Imam srečo, ki traja že štiri leta.«

Preboj s Salmo Hayek

Pred petimi leti je Nerea dobila vlogo v španskem filmu La chispa de la vida, v katerem je igrala hčerko Salme Hayek, igralke, ki jo je od vedno občudovala. Pravi, da ji je delo s tako veliko zvezdo vlilo dodatnega zagona in ljubezni do igre. Po snemanju Bele sužnje pa se je v Nerei prebudila še ena ljubezen, to je ljubezen do Kolumbije, kjer je preživela veliko časa. »Očarali so me predvsem zgodovinski kraji, kot so La Quinta de San Pedro Alejandrino, obzidje Cartagene, mestece Villa de Leyva, tudi plaža Santa Marta. Kolumbijo in njene lepote bom vedno nosila v srcu, dala mi je nepozabne izkušnje in življenjske priložnosti.«

prejšnji članek
Znani slovenski pevec s partnerico počne to kar doma
Svet slavnih
Znani slovenski pevec s partnerico počne to kar doma
naslednji članek
Katero sol izbrati?
Zdravje
Katero sol izbrati?