zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekoč je bila velika lepotica, sedaj pa ...

20. 8. 2016; 08.00
Avtor: K.A.
Janice Dickinson
Nekoč je bila prava lepotica, danes pa je le še bleda senca nekdanje slavne manekenke.

Nekoč je bila Janice Dickinson (59) vrhunska manekenka, a o nekdanji lepoti ni več ne duha ne sluha. V 70-ih je popularna Janice krasila svetovne naslovnice modnih revij in se pojavljala v oblačilih številnih priznanih modnih hiš. Danes pa je njen obraz povsem izmaličen, številne lepotne operacije pa so jo naredile skoraj neprepoznavno.

Nedavno so jo papraci ujeli na ulicah Los Angelsa, kjer se je pojavila povsem brez ličil. Njena linija še vedno ostaja vitka, žal pa njen obraz kaže povsem drugačno podobo. Janice ne skriva, da obožuje lepotne operacije in botoks. Pred časom je celo bankrotirala, saj so jo lepotni popravki stali zajeten kupček denarja.

Nekoč je bila prava lepotica.

"Ko sem bila na začetku kariere, sem imela zelo majhne prsi in modnim oblikovalcem je bilo to všeč. Šele, ko sem bila stara 32 let sem si prvič popravila prsi," je dejala pred časom. "Po prvi operaciji so bile moje prsi na otip lesene. Ena je šla v desno, druga pa v levo smer. A sem bila vseeno srečna, saj so moje prsi končno zapolnile modrček. A ves čas sem si želela mehkejše dojke. Zato sem se odločila za silikonske prsi. Ko mi je Sylvester Stallone obljubil, da bo plačal mojo operacijo nisem več oklevala. A po drugi operaciji je bilo vse le še slabše. Prsi bo bile polne strij in videti so bile kot puščava v daljavi, saj veste tiste velike črte, ki se kažejo v pesku. Moje dojke so komplicirane, ko stojim pred ogledalom vedno gledam v strije in črte."

prejšnji članek
Če imate v kuhinji to, ste si prihranili veliko težav
Kulinarika
Če imate v kuhinji to, ste si prihranili veliko težav
naslednji članek
Prave resnice o vodnih užitkih
Zdravje
Prave resnice o vodnih užitkih