državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nina o svojem Dejanu zdaj govori takšne stvari

16. 9. 2016; 08.02
Avtor: A.C./Zvezde
Nina Osenar

Nina Osenar foto: Dejan Nikolič

V tem času je postala prava zapečkarica: nobene potrebe ne čuti po tem, da bi hodila na družabne dogodke in zabave, najlepše ji je, ko z Dejanom ob kozarcu vina posedata na terasi njunega stanovanja v Kosezah, gledata filme in se pogovarjata.

»Preživljam najlepše obdobje v svojem življenju. Moje poletje je bilo zelo dopustniško in sem se spočila kot že dolgo ne. Dvakrat sem bila na morju, imela sem čas za Dejana, domače in prijateljice, pa še brat, ki živi v Londonu, je prišel na enotedenski dopust. Junija sva z Dejanom praznovala prvo obletnico najine ljubezni,« zadovoljna pravi Nina Osenar, ki ne skriva, kako ji godi zaljubljenost.

V tem času je postala prava zapečkarica: nobene potrebe ne čuti po tem, da bi hodila na družabne dogodke in zabave, najlepše ji je, ko z Dejanom ob kozarcu vina posedata na terasi njunega stanovanja v Kosezah, gledata filme in se pogovarjata. »Tem nama nikoli ne zmanjka. Za naju je vsak dan praznik, zato tudi posebej nisva praznovala prve obletnice. Pogovarjala sva se, kako hitro mineva čas. Po eni strani je vse skupaj zelo intenzivno, saj sva že zelo zgodaj začela živeti skupaj, po drugi pa se mi zdi, da se poznava od nekdaj. Vsak dan nama gre le še na bolje. Nočem zveneti kičasto, a res je tako. Končno se mi je vse zložilo skupaj in sem zares srečna,« pripoveduje Nina, ki uživa tudi v Dejanovi modni muhi, da že nekaj časa nosi brado.

»To se mi zdi nekaj najboljšega! Njegova brada mi je zelo všeč in se mi zdi, da mu zelo pristaja. Pravim mu, da je moj Sulejman Veličastni. Po mojem brada moškega naredi pravega moškega. Rada imam brade, všeč so mi malo kosmati moški,« razlaga Nina, ki je Dejana tudi spoznala z brado. Vmes se je nekajkrat obril, nato pa si je spet pustil rasti dlake. Dejan si brado skrbno ureja, včasih mu tudi Nina pomaga pri česanju. Da bi se spet obril, pa niti ne pomisli.

foto: Arhiv Zvezde

Zaljubljenca bosta v teh poznopoletnih dneh še naprej delala in uživala. Ona se pripravlja na novo sezono oddaje, njemu pa so se začele službene obveznosti. Pred kratkim je za teden dni odpotoval v Minsk, na kvalifikacije hokejistov za olimpijske igre. Ona se je za ta čas s svojo psičko bokserko Frido vrnila v Kamnik k staršem, ki jih pogreša. Sredi meseca pa ju čaka še nekaj dni uživanja na morju. Morda se jima bo tam uresničila želja po povečanju družine. »Pustimo času čas, ko bo, pa bo,« je še dejala o morebitni nosečnosti.

prejšnji članek
Predsednik Pahor jih ima vedno več
Svet slavnih
Predsednik Pahor jih ima vedno več
naslednji članek
Modna, a primerna v službi
Moda&Lepota
Modna, a primerna v službi