zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Maja Sodja: Po mojem bo na koncu vse bolj iz rok v usta

7. 11. 2016; 01.20
Avtor: K.A.
Maja Sodja, studio, oddaja, voditeljica

Maja Sodja foto: Vir: Pop TV

Voditeljica na Pop TV Maja Sodja ima te dni polne roke dela. Kljub obilici dela pa sporoča, da je za resnimi informativnimi oddajami tudi veliko, veliko smeha.

Imate po vseh letih nastopanja pred kamerami sploh še kaj treme? Kaj za vas danes predstavlja izziv, kaj si želite še doseči, na katerih področjih bi se želeli še preizkusiti? 

Vsaka oddaja je izziv, tudi vsi projekti kot je posebna oddaja ob ameriških volitvah. Oddaja bo dinamična, veselim se neposrednega javljanja iz New Yorka, kjer bosta na izide volitev čakala tako Clintonova kot Trump, tam bo tudi naša dopisnica Tadeja Lampret. V studiu bosta zanimiva gosta pripovedovala o tem, kaj zmaga enega ali drugega kandidata pomeni za slovensko gospodarstvo, ekonomske in politične odnose. 

Mrzlica pred ameriškimi volitvami je zajela tudi slovenske medije. Kako se sami pripravljate na celonočno delo? 

Danes, dva dni pred oddajo, imamo že bolj ali manj do potankosti izdelan načrt oddaje. Kdo se vklaplja, kdaj, kako bomo peljali vsebino... Po mojem bo na koncu vse bolj iz rok v usta, kar je pa nenazadnje tudi čar oddaje v živo. Improliga:)  

V vseh letih novinarskega dela se je verjetno nabralo tudi veliko anekdot. Verjetno vam je kakšna še posebej pri srcu? 

Zdaj ste me našli... Brskam po spominu pa se mi dogaja tisto, ko se hočeš nekaj spomnit, pa ne gre... Vam pa povem, da je za resnimi informativnimi oddajami veliko, veliko smeha. 

Pred kamerami ste vedno do potankosti urejeni. Kakšna pa je Maja Sodja, ko se ugasnejo studijske luči in imate nekaj uric samo zase? 

Velikokrat mi rečejo, da nisem tako stroga kot pred kamero. Pa, da se veliko smejim.

Pred časom ste bili poročna priča vaši novinarski kolegici Alenki Kesar, seveda vse zanima, če se boste za ta usodni korak tudi sami še kdaj odločili? 

Nikoli ne reci nikoli.

Komu se bo v Beli hiši odprlo vseh 412 vrat? 9. novembra prižgite POP TV in bodite z zadnjimi podatki, zakulisnimi zgodbami, analizami in gosti na tekočem o vsem.

prejšnji članek
Modna revolucija: Obleka, ki bi ženskam lahko olajšala življenje
Moda&Lepota
Modna revolucija: Obleka, ki bi ženskam lahko olajšala življenje
naslednji članek
Tragično: Očeta so ubili, sestro posilili, brata pa sta se utopila!
Svet slavnih
Tragično: Očeta so ubili, sestro posilili, brata pa sta se utopila!