nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

1715284723-172a1604-1715284697347
Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: Izvršba je ustavljena, smo v dogovorih z upniki.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Clintonova ima majhen razlog za veselje

11. 11. 2016; 10.00
Avtor: uk
Hillary Clinton kampanja

Modni guruji so jo razglasili za neke vrste modno ikono. foto: Profimedia

Hillary Clinton je na ameriških volitvah doživela katastrofalen poraz, a je lahko ponosna na eno stvar.

Svetovni splet je demokratsko kandidatko kar malce zlobno razglasil za modno zmagovalko predsedniških volitev. Zaradi Hillary se je namreč drastično dvignila prodaja belih hlačnih kostimov, ki jih je 69-letnica tako rada nosila med kampanjo. Po nekaterih številkah naj bi prodaja tovrstnih kostimov zrasla za kar 200 odstotkov. Tako vsaj poročajo ameriški prodajalci oblek.

Debata

Predvsem naj bi dvig prodaje dvignila tretja predsedniška debata, v kateri je Clintonova nosila posebej zanjo narejen kostim Ralpha Laurena. Prodajalci so sporočili, da je po tej oktobrski debati povpraševanje po belem hlačnem kostimu skokovito naraslo. Od januarja celo za 460 odstotkov in kar za 24 odstotkov mesečno. Clintonova je beli kostim prvič nosila na nominaciji za demokratsko kandidatko 28. julija na konvenciji demokratske stranke.

Uglajena

Ker se Clintonova po Trumpovi zmagi ni več oglasila, ne vemo, ali je poraz sprejela z dostojanstvom ali ne. Mnogi njeni nekdanji sodelavci so jo označili, da zelo slabo sprejema poraze. Toda modni guruji so dejali, da je vso kampanjo pač bila videti dostojanstvena in elegantna. Prav beli kostim naj bi jo naredil bolj ženstveno. A to verjetno ne bo zmanjšalo njene bolečine ob porazu, ki ga skoraj nihče ni pričakoval.

prejšnji članek
Frenk Nova ima zaradi naravne nesreče ogromno dela
Svet slavnih
Frenk Nova ima zaradi naravne nesreče ogromno dela
naslednji članek
Napake, ki jih ženske delajo v zrelih letih
Zdravje
Napake, ki jih ženske delajo v zrelih letih