Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Neda Ukraden čestitala hudo bolni mami in ganila oboževalce

15. 11. 2016; 12.58
Avtor: D. B.
Neda Ukraden Aktual
Pevka je mami, ki je zbolela za Azheimerjevo boleznijo in je trenutno v domu za ostarele, priredila zabavo za rojstni dan.

Priljubljena pevka Neda Ukraden je svoji mami Anđeliji pripravila intimno rojstnodnevno zabavo v domu za ostarele, kjer pevkina mama zadnji mesec prebiva. "Vse najboljše za 91. rojstni dan, najdražja moja. Hvala ti, draga mama, za radostno življenje. Brezmejno te ljubim," je napisala glasbenica pod fotografijo s praznovanja, ki jo je objavila na instagramu. Poleg je dodala tudi videoposnetek, na katerem mami odpoje pesem Sretan ti rođendan.

Pevka je poleg videa zapisala sledeče: "Vse najboljše za 91. rojstni dan, draga mama! Kot angel si me povsod spremljala. Imela si težko življenje, a ga nisi nikoli obžalovala. Na mojem nebu si vedno sijala kot sonce," je med drugim zapisala Neda. Čestitka je ganila številne Nedine oboževalce in komentarji so se kar usuli.

Pred nekaj več kot mesecem dni je pevka morala sprejeti težko odločitev in mamo odpeljati v dom za ostarele, saj je zaradi Alzheimerjeve bolezni potrebovala popolno oskrbo. Pevka se je dolgo spraševala, ali dela napako, ker mamo pošilja v dom, a sčasoma je ugotovila, da je to edina rešitev.

A video posted by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

prejšnji članek
Če imate krvno skupino A, raje jejte to
Zdravje
Če imate krvno skupino A, raje jejte to
naslednji članek
Poskrbite za lepe in sijoče nohte
Moda&Lepota
Poskrbite za lepe in sijoče nohte