Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Elvis svoje edine žene nikoli ni videl brez ličil

17. 11. 2016; 12.05
Avtor: K.A.
elvis presley

Elvis Presley se je rodil 8. januarja leta 1935 v majhnem mestu Tupelo v državi Mississippi. foto: Arhiv Svet24

Priscilla Presley še danes zatrjuje, da je bil pokojni Elvis Presley ljubezen njenega življenja.

Par se je poročil 1. maja 1967, njuna edinka pa je na svet prijokala devet mesecev pozneje, 1. februarja 1968. Februarja 1972 sta začela živeti ločeno, oktobra 1973 sta se tudi uradno ločila.

Medije še danes zanimajo podrobnosti iz njunega zasebnega življenja, v nedavnem intervjuju pa se je Priscilla razgovorila o njunem zakonu. "Elvis me nikoli ni videl brez ličil, vedno sem bila vsaj malo naličena," je dejala Priscilla. "Nikoli me ni želel gledati kako se oblačim, vedno ga je zanimal le končni rezultat."

Priscilla, ki je bila edina žena kralja rokenrola, je vse podredila njegovi bogati karieri. "Živela sem njegovo življenje. Nisem imela svojega življenja, v vsem skupaj se kar nekako izgubiš. Nisem imela običajnih najstniških let, enostavno sem sprejela njegov način življenja," je bila iskrena Priscilla in odkrila kako je začela odkrivati druge plati življenja. "Ko je imel dolge turneje, sem začela obiskovati plesne tečaje in videla, da druge ženske živijo svoja življenja," je dejala in priznala, da je bilo njeno življenje precej osamljeno, saj ni imela svojih prijateljev, saj so bili njeni prijatelji pravzaprav njegovi prijatelji.

Priscilla Presley foto: Vir: Profimedia

Ko je bila stara 27 sta se ločila, a ne zato, ker ga Priscilla ne bi ljubila, enostavno si je želela najti sebe in živeti svoje življenje. "Bil je ljubezen mojega življenja. A morala sem začeti sama raziskovati svet. Do 27 leta je bil ves moj svet samo on," je še dodala.

prejšnji članek
Harryjeva Meghan se je pripravljena vsemu odreči
Svet slavnih
Harryjeva Meghan se je pripravljena vsemu odreči
naslednji članek
Znana slovenska igralka se ne želi več slačiti
Svet slavnih
Znana slovenska igralka se ne želi več slačiti