pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

VIDEO: Voditeljica za trenutek pokazala (pre)več

5. 1. 2017; 05.00
Avtor: K.A.
Eloísa González

foto: Vir: You Tube

Španska voditeljica Eloisa Gonzales že nekaj dni dviguje veliko prahu, ker je novoletni program vodila "premalo" oblečena.

Lepa Eloisa se je na televiziji pojavila v dolgi rdeči obleki, ki je imela izjemno visok razporek, sodeč po posnetku, ki se je pojavil na internetu pa voditeljica ta večer ni nosila spodnjega perila. In ko je zapihal veter, je Eloisa pokazala tisto, kar bi moralo biti ves večer dobro skrito.

Po nekaj dneh molka, se je na družbenih omrežjih oglasila tudi sama Eloisa. "Nosila sem spodnje perilo in hlačne nogavice in ves čas sem držala spodnji del obleke, ker sem slutila, da bi se utegnilo zgoditi kaj takega. V enem trenutku sem se obrnila k sogovornikom, da bi z njimi spregovorila nekaj besed, v tistem pa se je moja obleka nevarno razprla. Ekipa, ki je bila takrat v režiji, mi je dejala, da se je na ekranih nekaj videlo," je pojasnila.

Eloisa je dejala, da njen namen nikakor ni bil, da bi s svojo modno izbiro dvigovala gledanost, obleko je zanjo izbrala stilistika, ona pa pri izboru ni imela nobene besede. 

prejšnji članek
Nov škandal na britanskem dvoru
Svet slavnih
Nov škandal na britanskem dvoru
naslednji članek
FOTO: Po treh mesecih je javnost presenetila takšna
Moda&Lepota
FOTO: Po treh mesecih je javnost presenetila takšna